Widzieliście Adama w dzisiejszym odcinku a raczej widziałyście bo to raczej pytanie do kobiet. A mianowicie moment w którym jedzie na koniu i czyta książkę no mnie normalnie ten człowiek rozkłada na łopatki tak pociągająco wyglądał ze mogłabym na ten moment godzinami patrzeć mam nadzieje ze nie tylko ja tak mam bo to byłby zły znak:P
Pewnie że widziałam!!!Nie pozwalam sobie przegapić ani jednego odcinka!!!!Masz rację jest pociągający i to bardzo dla mnie w każdym odcinku i w każdym ujęciu!!!!! :-)
A tak na marginesie ile masz lat????
Kalina
hehe 23 ale myślę ze zafascynowanie nim nie minie mi do 50:D jeśli w ogóle kiedyś minie:D a po za tym jak kiedyś będę miała syna bez wątpienia nazwę go Adam:D hmm szkoda ze juz nie ma takich facetów:/ pozdrawiam;)
Ja też pozdrawiam!!!!! ;-]Fajna z ciebie dziewczyna!!!Sorka... właściwie to kobieta...
Hehe urywki tego serialu gdzie pokazują tylko Adama w ogole sa świetne:D ja bym mogła oglądać je na okrągło:D czarny strój czarny kapelusz i śliczny uśmiech:D kiedyś widziałam filmik o nim pod tytułem "romeo of panderosa" no i w sumie chyba taki jest:DA po za tym zauważyłam ze jak go widzę to odruchowo zaczynam sie uśmiechać do monitora...:P no i chyba nie zamierzam oglądać Bananzy po 6 sezonie skoro go tam nie bedzie.Bonanza bez nie go to juz nie to samo:/no ale cieszmy sie tym co mamy:D
Nie będzie Adama!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?Tylko nie to!!!!!!!!!!!!!!Ja oglądam ten seral pierwszy raz...Co się stanie!?!?!?!?!?!?
(A Filmik super!!!!Szczęka opadła mi do samej ziemi w tym momencie, gdy Adam siedział przystoliku i wygrażał temu facetowi rewolwerem!!!!)
Zapomniałamwspomnieć o tym cudownym akcencie Adama, który zwala mnie na kolana! :-)
Adam odejdzie chyba po 6 sezonie postanowi zostać marynarzem na nasze nieszczescie:/ no i w 9 chyba sezonie przyjedzie do panderozy jego syn czy cos takiego nie wiem dokładnie jak to bedzie z jego synem ale Adam na pewno odejdzie:/
To straszne!!!!Po odejściu Adama nie będę już tego oglądać, bo szczeże mówiąc ten serial straci cały swój urok... :'-(
Tez tak uważam ale z drugiej strony jakby ktory kolwiek z panów odszedł to tez by juz nie było to samo...bo tworza uzupełniajaca sie całosc:)czym ze jest bonanza bez Hossa albo Joe?? bezsesu...:/
W sumie dlatego przestano emitować Bonanzę... Śmierć Dana Blockera była
główną przyczyną. Pernel Roberts odszedł po 6 latach, bo nie lubił tego
serialu, co prawda przez pewien czas dzielnie zastępował go Guy Williams
(niezapomniany z roli Zorro), ale to już nie to samo było. 7 lat później
Dan... Został tylko Ben i Mały Joe. Ja bym mogła oglądać Bonanzę na
okrągło bez względu na to ilu by ich tam grało [no, conajmniej 1 żeby
został :)]
No to dziś chyba wszystkie wielbicielki Adama są usatysfakcjonowane..:D
Bo był on w każdej scenie...:D (odcinek 52 Zbieg)
Jak to ktoś już ujął po prostu "cud, miód i orzeszki"
hehe ja jestem jak najbardziej usatysfakcjonowana:D oby więcej takich odcinków:D
eh a ja jak zwykle zamiast w domu przed TV Bonanzę oglądać siedziałam na
uczelni... i jak co weekend będę nadrabiać to co straciłam. dzięki Bogu za
magnetowid :)
A dziś ani na sekundę nie pokazali Adama no oprócz standardowego rozpoczecia:/ ale za to Hoss świetnie sie spisał:D
Jeszcze 2 odcinki i koniec "Bonanzy" a co za tym idzie również i Adasia C. nie będzie
I co my teraz zrobimy...?:D
No mam nadzieję puszczą nam następne serie... Bardzo chciałabym zobaczyć
Hossa kicającego w przebraniu zajączka wielkanocnego :D A niestety same
zdjęcia jak dotąd tego widziałam
Ja też chyba zachorowałam na chorobę zwaną Adamem Cartwrigtem.
U mnie poszło to dalej że zaczęłam tworzyc filmiki na Youtube o nim.
Zdjęcie bardzo hott.
http://pernellroberts.net/desgallery/albums/userpics/Broken%20Ballad%2038.JPG
http://arikar.w.interia.pl/ob/adam1.jpg
PS.Było by mi bardzo miło gdyby jakiś wielbiciel /wielbicielka Bonanzy do mnie napisała.
A o którym odcinku mowa ? Oglądam Bonanzę od paru dni, emituje go TVP1 od pon do pt o 15:25 i dopiero wchodzę świat w Bonanzy, ale zgadzam się z wami kobitki - Adam NAJLEPSZY !!!
Przystojny, wykształcony i właściciel Ponderosy jak go okresliła matka Abigail Jones, ale Adam miał też parę wad. Był trochę zarozumiały, trochę przemądrzały, lubiał się wywyższać i zawsze uważał że ma rację. We wczorajszym odcinku ten szalony sąsiad- morderca dość dobrze okreslił charakter Adama "Ty już uważasz że jesteś Bogiem" i chyba było w tym trochę racji. W jednym się z wami zgodzę Adam był najprzystojniejszym facetem w serialu. ..:D Te jego czarne oczy zwalają z nóg ....:D
Adam trochę wad miał. Oprócz wyżej wymienionych bywał, łagodnie mówiąc oszczędny. Bardzo oszczędny. Ale cóż to znaczy wobec jego zalet? Uroku, pracowitości, lojalnosci wobec przyjaciół i przede wszystkim aparycji. Całość rzeczywiście zwala z nóg. Następny przystojniak pojawił się w serialu dopiero w ostatnim sezonie - Tim Matheson. Ale i on nie dorównywał Robertsowi.