PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108202}

Bonanza

1959 - 1973
7,2 4,6 tys. ocen
7,2 10 1 4648
Bonanza
powrót do forum serialu Bonanza

Przypadkowo przełączyłem na TVP1 i spostrzegłem,
że w dzisiejszym odcinku gra nasza rodaczka Stefanie Powers.
Warto zobaczyć.

ocenił(a) serial na 10
debesciak1978

Stefanie Powers miała wtedy 21 lat. Nie był to co prawda debiut, ale jednak początki jej wielkiej kariery filmowej. To bardzo fajny odcinek, w którym ukazano dwie legendy Dzikiego Zachodu - Calamity Jane i "Doca" Holliday'a. Sporo zabawnych sytuacji i kłopoty Małego Joe :)

użytkownik usunięty
Ksawera

Ja pokładałem się ze śmiechu na fotelu. Jakie było zdziwienie Hossa, kiedy odkrył że Calamity Jane jest kobietą - pierwszorzędna komedia. A co najlepsze: Ben i Adam też tego nie zauważyli.

ocenił(a) serial na 10

Bardzo zabawny odcinek. Zapowiadało się groźnie. Na szczęście bracia czuwali i przy pomocy silnych argumentów wyprowadzili, a raczej wynieśli podpitego i bojowego Joe z zagrożonej strefy :) Też świetna scena. Bardzo sprawnie to zrobili :)

użytkownik usunięty
Ksawera

Ja bym wolał, żeby ten Doc zginął. Nie lubię gościa - kolejny śliski typ, który uważał, że nie ma na niego mocnych... z wyjątkiem choroby, na którą cierpiał.

ocenił(a) serial na 8
debesciak1978

Mialem robic o tym temat..

A no cos mi sie wydala troche zbyt ladna jak na Amerykanke z lat 60.. Strzalem ze to Australijka lub Żydówka.. Na Polke czy nawet Rosjanke nie lubilem.. Ogólnie bardzo ladna