PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94443}

Boston Public

2000 - 2004
7,3 16 tys. ocen
7,3 10 1 15784
6,8 8 krytyków
Boston Public
powrót do forum serialu Boston Public

ten film mogł

ocenił(a) serial na 8

ten film mogł by co 20:00 ta nie ma drastyczny scen a przy przynajmniej czegos uczy

kinoman85

Dokładnie, ale, niestety, zawsze w telewizji albo nie ma dobrych filmów czy seriali, a jak już są to albo po arz 10 i rzygać się chce, albo o godzinie 23 czy 1.00 w nocy [']

Brak słów. Nie wiem dla kogo telewizja puszcza filmy i seriale - dla siebie?

ocenił(a) serial na 10
Wodzirej

no debile wciskaja samo zycie czy jakis inny polski chlam w przystepne godziny, a co jak co BP jest swietnym serialem i tak pozno... to smao z Supernatural na tvn... na dodatek oba seriale sie nakładaja

Paris_Hilton

zgadzam się z wami że ten film puszczany jest zbyt późno (jak wiele innych fajnych), z drugiej strony dzięki tak późnej porze mogę go oglądać

ocenił(a) serial na 8
Kami122

oj zapomialem o tym wpisie mi samo zycie nie przeskadza bp ogladam ten serial ale uwazam zepowniej wczesniej ten serilal np w srody po kiepskich jak seprzypominam to pierwszy sezon chodzi wsoboty o 17:30to oni jakis amerykanski reality show puscili co mogli wlasni edac ten serial

ocenił(a) serial na 8
Kami122

oj zapomialem o tym wpisie mi samo zycie nie przeskadza bp ogladam ten serial ale uwazam zepowniej wczesniej ten serilal np w srody po kiepskich jak seprzypominam to pierwszy sezon chodzi wsoboty o 17:30to oni jakis amerykanski reality show puscili co mogli wlasni edac ten serial

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

Taki lajf, ale zgadzam się z wami - za późno. Wiele dobrych filmów jest puszczane o nieprzytępnych godzinach (albo bardzo późno, albo w godzinach szkolnych, np. "Dotyk Anioła" czy właśnie "Boston Public"). "Boston Public" nie jest wyjątkiem, na Hyper anime takie jak "Fullmetal Alchemist" są puszczane bardzo późno - pół biedy jak to film, ale to są seriale.

Nie dyskryminuje ludzi oglądający "Na wspólnej" czy coś w ten deseń... No ale ludzie, przychodzę zmęczony do domu po szkole, chwila relaksu... Włączam Polsat, "M jak Miłość". Włączam TVN, "Na wspólnej". Włączam jedynkę, "Plebania". Włączam na TV4, "Jesteś moim życiem". Szlag może trafić, wszędzie to samo.

Pozdrowienia i niech kisiel czekoladowy będzie z Wami ^^

użytkownik usunięty
Kazik_chan

ja się nie zgadzam. godz 21 jest odpowiednia. wczesniej nie. chociaż jak widze co leci czasem na 1 o 20:15.... 21 jest akurat.

21 jest ok, ale większość seriali leci bardzo późno, szczególnie na polsacie, BP był koło 23, Chirurdzy są o 23.30 nieraz później, Gotowe na wszystko o 22, nieraz o 23,
ja akurat chodzę późno spać więc wielkim problemem to nie jest ale niektórzy chodzą do pracy czy szkoły i rano muszą wstać, a nie jest to łatwe gdy w nocy ogląda się seriale

użytkownik usunięty
Kami122

Tak. Ja nie amm dobrego polsatu. rzadko kiedy działa.Mimo lenistwa jestem wieczorem zmęczona i o 22 już zasypiam. albo o 23. RZECZYWIŚCIE chirurdzy(fajne nawet) czy BP leciały po 23 to idiotyzm.ale najwazniejsze że teraz leci w tv4 i nie snieży i wcześnie.

ocenił(a) serial na 8
kinoman85

poczekajcie na telewizje interaktywna :p sami bedziecie sobie ustalac ramowke dnia :)

kinoman85

Myślę sobie, że właściwie tak późna godzina nie jest zła. Przynajmniej dla mnie to super rozwiązanie, bo przed snem mogę sobie jeszcze jakiś dobry serial obejrzeć - w spokoju, bez pośpiechu i nikt mi nie przeszkadza. Więc... Fakt - traci się tę godzinkę snu, ale według mnie warto :)

kinoman85

No fakt, ale telewizja chce zarobić na własnych produkcjach (np."Samo życie"). Najbardziej było mi szkoda gotowych na wszystko, chirurgów i BP. Najlepsze seriale telewizji Polsat były emitowane o takich godzinach że większość widzów zrezygnowała z ich obejrzenia.... żal:( Potem mogłam sobie poczytać jak drastycznie spadła oglądalność tych seriali w Polsce...