witam wszystkich miłośników Boston Public, zalogowałam się dziś specjalnie gdyż chciałabym się trochę pożalić ;) otóż, Boston Public jest jednym z moich ulubionych seriali, uważam serial za genialny i zasmuca mnie fakt, ze praktycznie nie ma skąd ściągnąć
odcinków. Pamiętam jak jeszcze na studiach czy będąc w liceum oglądaliśmy ze znajomymi
ten serial i zachwycaliśmy się nim tak, ze tchu nie mogliśmy złapać, no może trochę przesadziłam;) ale chodzi mi o to, ze serial w moim odczuciu naprawdę jest świetny, a o
wiele łatwiej ściągnąć jakieś "gówno" z trentów, nie wspominając już o tym, ze jak się już ściągnie jakąś rozmazaną wersję to wtedy trudno o polskie napisy. No chyba, że to ja
jestem taka gamoniowata i szukać nie potrafię:D. Co myślicie?czy waszym zdaniem
faktycznie serial nie został zauważony?czy to tylko moje odczucie?a no i kolejne pytanie, wie
ktoś skąd mogę ewentualnie ściągnąć? Pozdrawiam
Są na torrencie zagranicznym wszystkie odcinki, z tym, że napisy ciężko znaleźc. Jesli znasz angielski to nie powinno byc kłopotu.
Serial jest skad sciagnac i to bez problemu caly wszystkie odcinki. Lecz sa to orginalne odcinki w jezyku angielskim. Napisow nie ma do tego serialu. Na pocieszenie mozna znalezc caly 1 sezon z lektorem pl dalsze odcinki juz tylko w orginale.
http://www.filmweb.pl/serial/Boston+Public-2000-94443/discussion/2%2C+3+i+4+sezo n.+Gdzie,1667908