Pojawiał się trailer promujący 3 sezon.Teraz nie pozostało nam nic innego jak czekać na pierwszy odcinek!
...Justin wracający na wojnę?No Way!!!
Będzie się działo:
http://pl.youtube.com/watch?v=nUXRrOVTxAg
No i jak oglądał już ktoś pierwszy odcinek?Trzeba przyznać,że nie jest tak różowo i wspaniale i nie wszystko układa sie jak najlepiej ale może to dobrze-dramaturgia tez jest potrzebna:D Odcinek ogólnie świetny a scena końcowa kapitalna.Ehh jak ja kocham Rachel Griffiths:D
Niestety jeszcze nie miałam okazji obejrzeć pierwszego odcinka trzeciego sezonu ale mam nadzieję, że będzie b.dobry. Ostatnio przez wakacje oglądałam hurtem końcówkę pierwszego i cały drugi sezon więc po takiej dawca Walkerów powoli czuję się jak na odwyku :) Myślę, że jak jest dramaturgia to jest nawet bardzo dobrze, najbardziej lubię takie odcinki. Zresztą tak jak i w życiu nie może być za długo różowo. A Rachel Griffiths tez kocham od czasu Six Feet Under. Także jak tylko obejrzę to napiszę o wrażeniach.
Bardzo fajny 1 odc:)Najbardziej podobala mi sie scena gdy Paige i Cooper nakryli Rebecce i Justina:D
Tommy strasznie mnie wkurzył.Z całej 5 jego lubie najmniej.Najpierw cala ta sprawa z Leną,teraz to.Jak on moze zrobić to Kevinowi?
Juz nie moge doczekac sie kolejnego odc:)A wlasnie,w jaki dzien są one emitowane w Stanach?
"Glass Houses" - b.dobry odcinek, wreszcie udało mi się obejrzeć :) wrażenia jak najbardziej pozytywne, zresztą już się za Walkerami stęskniłam więc nie mogło być inaczej.
Dobry pomysł ze zmianą pleneru na imponujący szklany dom, stała akcja u Walkerów czyli wszyscy "nie chcący" tam wylądowali hihi :)
A poza tym wszystko u nich po staremu raz na wozie raz pod wozem czyli jak w życiu. Cała akcja Justin & Rebecca oraz Paige i Cooper od pocałunku aż do szklanego wieloryba b.fajna. Chociaż muszę przyznać, że troszkę mnie irytuje wątek kolejnego "nowego" Walkera, po tym jak to się wszystko skończyło z Rebeccą, ale z drugiej strony całe szczęście, że nie jest siostrą Justina :)
Teraz pora na odcinek drugi.
wlasnie skonczylam maraton czyli obejrzalam 7 odc 2 sezonu, teraz czas na 3 sezon. swietny serial, czekam na rozwoj wydarze z rebeca i jasonem. kapitalne, a ciekawe co z ryananem:):)
pozdrowki dla fanow
I jak wrażenia po 2 odc?:)Mi sie bardzo podobalo.Obiad w domu Kitty i Roberta swietny:)Holly zachowala sie perfidnie pod koniec odc,ale cieszy mnie to nawet bo jestem bardzo ciekawa tego Ryana.
pierwsze 3 odcinki trzeciego sezonu były bardzo dobre, ale już 4 i 5 nie za bardzo. właśnie obejrzałam 5 i jestem zawiedziona :(
chwilowy przestój - właściwie tylko wątek kevina i scotty'ego posunął się do przodu, a poza tym nic wzbudzającego większe emocje. ani śmiechu, ani łez. watek ryana nie jest w ogóle wciągający, jest trochę taki wciśnięty na siłę.
mam nadzieję, że mój ukochany serial powróci do formy - druga seria była przegenialna (kampania prezydencka, irak, rebecca jako siostra, sercowe kłopoty kevina, problemy małżeńskie dwóch par) na każdy nastepny odcinek czekałam z wypiekami na twarzy. a jeśli miałam kilka - oglądałam je jeden po drugim, nawet do rana ;)
po dzisiejszym nie czekam z niecierpliwością na następny, co mnie wcale nie cieszy :(
no no, od dziewiątego odcinka znowu sprawy zaczęły toczyć się szybciej i jest coraz ciekawiej ;))
tylyko nie wiem po co wciskają na siłę wątek Ryana, z którym chyba sami scenarzyśni nie bardzo wiedzą, co zrobić.
podwójny odcinek 16 i 17 - świetny, genialna gra na emocjach widzów. genialny montaż i zdjęcia.
nie mogę sie doczekać 18 odcinka ;))
nie, dlaczego?
zobacz nawet stronę filmweb:
odcinek 18 Taking Sides
odcinek 19 Spring Broken
odcinek 20 Missing
odcinek 21 S3X.
odcinek 22 TBD
odcinek 23 Let's Call The Whole Thing Off
poza tym polecam śledzić oficjalną stronę serialu, a w szczególności forum http://abc.go.com/primetime/brothersandsisters/index?pn=mb&cat=30907
ja go ogladam regularnie, jestem przy s3e19 i wydaje mi się że akcja dopiero teraz sie rozkreca , scenarzysci pozbyli sie tommego wakera, bo prawdopodobnie getty był nie do wytrzymania na planie , ale to pogłoski , zastanawia mnie watek rayana czy naprawde potwierdza sie przypuszczenia co do faktu smierci jego matki, zyczyłbym justinowi aby został lekarzem , ta decyzja naprawde mnie zaskoczyła oczywiscie pozytywnie. pozdrawiam wszystkich,