PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 328011
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Mam wrażenie, że żona Walta gra strasznie sztucznie i nienaturalnie. Mam rację czy nie?

ocenił(a) serial na 10
medykydem

Nie, Emmy totalnie zasłużone, po prostu sama postać ludzi wkurza niesamowicie, ale to jak z Carrie z Homeland, laska mega irytująca ale odgrana znakomicie. Jak dla mnie i tak w BB Marrie jest totalnie nie do wytrzymania, Jr też wiecznie marudzący i bełkoczący.

medykydem

Nie masz. Anna świetnie odegrała rolę Skyler, w szczególności w ostatnich sezonach.

użytkownik usunięty
medykydem

Genialne odegranie, niezbyt popularnej postaci ;) Można nie lubić Skyler, ale Anna Gunn odwaliła kawał świetnej roboty!

ocenił(a) serial na 10

W BB wyłącznie Skyler mnie wkurzała i gdyby coś się jej przydarzyło np. zatrucie rycyną oczywiście przypadkowe;-) czy coś w tym stylu to serial by wiele nie stracił;-) heheh

Jestem pod koniec pierwszego sezonu, więc zobaczę dalej ;) choć możliwe, że po prostu sama postać jest irytująca, a gra aktorska jest dobra ;)

ocenił(a) serial na 10
medykydem

Według mnie wszyscy w tym serialu grają świetnie. No może oprócz Christophera Cousinsa grającego Teda Beneke. Na końcu zaczełam nawet lubić Marrie (ona + Hank = świetna para). Jedyne kto mnie irytował to młody Junior, ale to już na końcu. A Skyler świetna

medykydem

Jak koledzy wyżej, Skyler wku*wia niesamowicie. Czasami mam jej dość ale przez wzgląd na serial to pikuś więc wiadomo.