PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Tak było z LOST, Gotowymi na wszystko, Fringe, Dexter, Chuck i paroma innymi.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Lost miał idealny finał, tak jak BB... co do reszty nie wiem to się nie wypowiem

ocenił(a) serial na 10
Murdoc

Six Feet Under genialne zakończenie , a Dexter faktycznie lipa po całości wogóle cały ostatni sezon

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

A jak miało skończyć się BB? I może LOST - tutaj też jestem ciekaw twojej opinii.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

a wnioskując z tytułu posta to chyba zakończenie Breaking Bad nie przypadło ci do gutu
jeśli tak to można wiedzieć czemu ?

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

A oglądasz jakieś inne seriale niż amerykańskie, bo na twoim profilu są tylko takie (nie licząc kilku polskich)? Poza tym nie ma to jak postawić tezę i w ramach argumentacji wymienić kilka pozycji z wielu tysięcy jakie powstały.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Nie można było stworzyć bardziej perfekcyjnego finału niż w BB.

no_bo_co

jak dla mnie zakończenia LOST i BB są naprawdę świetne, nie ma się do czego przyczepić

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

Tak się właśnie kończy seriale, zakończenie BB super!
Dexter rzeczywiście nudne zakończenie.

Kubas89

Do BB nie mam żadnych zastrzeżeń, co do LOSTów akurat, powinni ten serial skończyć po 4 serii, bo ostatnie dwa sezony były juz dla mnie mocno przekombinowane i odniosłem wrażenie, że robione też trochę na siłe.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Idealne zakończenia miały min The Wire i The Shield(zresztą uważam je za lepsze od tego z BB). Kontrowersyjne zakończenie miała Rodzina Soprano aczkolwiek osobiście mi się ono bardzo podobało. Za to finał LOST był mega rozczarowaniem