PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

http://www.youtube.com/watch?v=YNklI8VArqc&feature=youtu.be
Mój filmik o Breaking Bad, mam nadzieję że się wam spodoba. Proszę o opinię na temat filmiku,
te pozytywne jak i te negatywne

Messo

Pod względem technicznym oraz pod względem budowania emocji bardzo dobrze,ale moim zdaniem dobór scen jest całkowicie niespójny i brak w tym ciągłości i jakiejś ciekawszej koncepcji. I uważam też, że ten filmik będzie tym bardziej lubiany im więcej czasu minie od ostatniego odcinka Breaking Bad.
To tyle :)

ocenił(a) serial na 10
Mikasa08

Dziękuje bardzo za twoją opinie. Lubię wiedzieć co zrobiłem dobrze, a nad czym mogę jeszcze popracować. :)

ocenił(a) serial na 10
Messo

Niestety brakuje kultowej kwestii "Jesse! We need to cook!" :) Bardzo fajny filmik, ale to raczej 5 sezonu, a nie całej serii, jak wskazuj tytuł.

ocenił(a) serial na 10
kacperpl

Oj tak, zabrakło, ale uwierz że miałem w zapasie bardzo dużo kwestii i ciężko było mi wybrać. Nie zaprzestaję robić filmików, więc można spodziewać się "Jesse! We need to cook" w najbliższym czasie.

ocenił(a) serial na 9
Messo

Mała uwaga - za szybkie te migawki. Trochę męczy to wzrok.
Zgadzam się z Mikasa - trochę to chaotyczne, ale widać w tym ideę i jest to poruszające.
Podobają mi się te końcowe ujęcia z Jessem no i fajny i chwytający za serce zabieg z tym wyznaniem Waltera połączonym z ostatnią sceną serialu. Ten spokój na twarzy Walta, właśnie wyraża tą jego myśl :)

Rób dalej, bo materiału jest pod dostatkiem.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Migawki są w rytm muzyki, ale rzeczywiście może trochę za szybko. Dzięki za uwagi, mam już w głowie pomysł na nowy filmik :)

ocenił(a) serial na 9
Messo

No dla mnie są ciut za szybko.