PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Co sie stanie

ocenił(a) serial na 10

jak myślicie co sie stanie w następnym odcinku po najdłuższym sraniu jakie zna serialowy świat?

skyline8

Patrząc na informacje o kolejnych odcinkach, które są tutaj (UWAGA NA SPOILERY!):
http://serialowiec.pl/seriale/breaking-bad/breaking-bad-krotkie-opisy-ostatnich- odcinkow-breaking-bad/
w pierwszym odcinku nie spodziewałabym się raczej jakiegoś dużego zwrotu akcji. Hank trafił na trop, który dał mu sporo do myślenia i teraz będzie go badał. Dla mnie końcówka 8 odcinka po prostu pokazała kierunek, w jakim będzie zmierzała cała druga połowa sezonu.

ocenił(a) serial na 10
tyrankafw

Ale w sumie tak dziwnie ze nie jest dla niego szokiem ze jego szwagier może byc" kucharzem " i nie zbagatelizuje tego bo przeciez jak to możliwe

użytkownik usunięty
skyline8

W następnym odcinku będzie zwieńczenie tego, o czym napisałaś w pierwszym poście. Liczę na sowite 'Plum'.

ocenił(a) serial na 8

Już czuję ten smród.

skyline8

Hank wstanie z "tronu", wróci do stołu, powie że źle się czuje i rzuci hasło "Marie, wracamy do domu" :) Tyle... Nie zaaresztuje ani nie pobije Waltera za głupią dedykację w książce... A że rozpocznie śledztwo, to już inna sprawa :)

ocenił(a) serial na 10
TomKruz

Jestem przekonany w 100%, że gdy Hank wróci do stołu to zarzuci jakimś swoim żarcikiem w jego stylu i będzie udawał jak gdyby nigdy nic sie nie stało.

ocenił(a) serial na 10
Good_Man

Ja myśle , że walnie jakąś sugestie nawiązanie do tej ksiązki , albo do tamtej sprawy , tak ze tylko Wolt będzie wiedzial o co chodzi

ocenił(a) serial na 10
skyline8

nie ma szans aby w 9 odcinku wspomniał cokolwiek Walterowi, pozostało zbyt dużo odcinków aby rozpoczynać finałową sekwencję. Hank rozpocznie po raz kolejny swoje własne śledztwo. Ostatnie trzy odcinki będą tym na co wszyscy czekają.