PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Mnie nie zachwycił chyba ten serial ale nie o to chodzi zauwazyłem w Tele tygodniu że serial wraca do Polsatu fakt drugi ze sezon ale wraca szkoda tylko że serial wraca w Poniedziałki w nocy po 24 a czasem jeszcze po 1 w nocy .Powód niska oglądalnosc to chyba jest nabardziej trafne spostrzezenie .A może głupota Polsatu . to juz ocena kazdego z osobna . Kiedys Polsat dla mnie był ikona zagranicznych seriali Gotowe na wszystko przerwane serie Csi Miami nie pokazono ostaniego sezonu Chirurdzy nie ogladam serialu ale Polsat pokazal chyba 5sezonow Przygody Merlina tez stanely w mniejscu Udał się tylko Skazany na Smierc i Kości i jako jedyny jest puszczany na swiezo i zawsze o jeden goodz .Nauczyłem się juz oglądac seiale zagraniczne na taki kanałach jak AXN Foxlife Canal+ czy Uniwersal Chanel oraz FOx Bo jak widac z przykladu serialu Breaking Bad chyba nie warto brac za jakis serial np na POlsacie bo albo kolejna serial zniknie albo pojawi się w srodku w nocy .I moze chodzi o czas po jakim serial jest puszczany bo amerykanskiej premierze lub Polsat przegrywa z internetem i kanalami serialowymi .I ta emisja bedzie dla prawdzwych fanow .