PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Walt musi sie z tego jakos wywinac, tj widzielismy go juz wolnego w przyszlosci, a wiec po tym
wnioskuje ze Hank ktory z gotowymi dowodami Walta by juz z garsci nie wypuscil - zginie, lub
zapadnie w spiaczke (stawiam na 2 chociaz to by sie zrobilo kino klasy b, no chyba ze to jakos
fajnie zawina).

Troche za 'wzniosla' byla scena telefonu do Marie, teraz, gdy obaj z Gomezem zejda, zostanie
tylko ona ktora wie o Walcie i mysle ze to wlasnie ta postac bedzie glownym sprawca upadku
wielkiego Walterka :) (w kazdym razie byloby to fajne odbicie, przemiana glupawej babki w
wyrafinowana Punisherke). Nie wiem tylko co sie stanie z Pinkmenem, w moim scenariuszu
ucieka z pola bitwy (juz w trakcie koncowki zastanawialem sie czemu tego nie robi) ale trudno
mi powiedziec co sie z nim moze dalej stac.

ocenił(a) serial na 10
zieloonioo

aaaj zapomnialem jeszcze o czarnym grubasie...

ocenił(a) serial na 10
zieloonioo

I jeszcze jedno skad sie wzial GPS w telefonie Walta? Przez chwile mialem wrazenie ze GPS podlozyl Saul na myjni ale chyba nieee... malo prawodpodobne

ocenił(a) serial na 9
zieloonioo

Policja spokojnie moze namierzyc komorkowy nie potrzebuje tam wrzucac dodatkowo.
Jak dla mnie Hank i Gomez powinno zginac... Pinkman ucieka juz w ostatnich scenach z samochodu przeciez.
Mimo , ze scena koncowa to mocna komedia , ze Hank i Gomez nie dostali od razu wystrzelani.

ocenił(a) serial na 10
Julietzmx

Obejrzyj ostatnią scenę jeszcze raz, może zrozumiesz czemu nie zostali wystrzelani.

ocenił(a) serial na 9
necio

Piszesz komedie?

ocenił(a) serial na 10
zieloonioo

Namierzali go cały czas, nawet Jesse wspomina do Walta żeby się nie rozłączał bo spali jego kasę, a chodziło tylko o to żeby ich doprowadził do celu.