Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 334 tys. ocen
8,8 10 1 333833
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy warto ?

ocenił(a) serial na 10

Mam pytanie, bo zaciekawil mnie ten serial widze ze duzo jest dobrych opini o tym serialu i
mam pytanie. Czy warto ? Serial jest wciagajacy ?

ocenił(a) serial na 10

Racja, pierwsza seria jest najslabsza ze wszystkich, wolna akcja, większość serii opiera sie na raku Walta i pewnie będzie sporo negatywnych komentarzy..

ocenił(a) serial na 10
martin123154

Według mnie 3 seria jest najnudniejsza a dokładniej pierwsze 4 odcinki .

użytkownik usunięty
GTRcreative

Trzeci sezon jest według mnie tak samo genialny jak wszystkie pozostałe. Może to dlatego, że schemat nieco się zmienia, ale nie zawiedziesz się. Możesz zobaczyć oceny poszczególnych odcinków, to dowiesz się, że 3 sezon ma ich sporo na szczycie.

mckk

szacunek dla tych którzy mają internet a bedą ogladali po jednym odcinku co tydzień na polsacie.

WARTO ! Im dalsze odcinki i sezony jest coraz bardziej wciagajacy !!

mckk

Jeśli ci to pomoże przy zdecydowaniu się, to jest na tyle wciągający, że obejrzałem całość w 5 dni. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
MistrzJedyny

Ja własnie dziś skończyłem, 6 dni mi to zajęło ;)

mckk

Ja sobie spokojnie zacząłem oglądać na Polsacie. Na razie w miarę. może być. Ale dzisiaj (drugi odcinek) już mnie trochę wkurzyli niedokładnością. Może ktoś inny nie zwróciłby na to uwagi, ale jestem chemikiem, więc ... Najpierw była mowa o fluorowodorze, a później w rozmowie z dilerkiem usłyszałem fosforowodór. Sic ! Nauczyciel się pomylił. Może dla kogoś to szczegół, ale ja będę się bacznie przyglądał dalszym odcinkom. Ale ogólnie serial może nie rewelka, ale może być. Na pewno jakaś odmiana. Byleby tylko z czasem nie zaczął się upodabniać do Skazanego.

ocenił(a) serial na 10
chemas

Na pewno tak powiedział? Bo może to wina lektora być

martin123154

A w sumie to nie wiem, czy złe tłumaczenie, czy w oryginale to jest. Można by sprawdzić. Później w dalszej rozmowie, padło kwas fluorowodorowy, więc niby ok.
A wracając do serialu zaczyna mi się coraz bardziej podobać, ale z ocenami się wstrzymam. :)

mckk

Naprawdę niezłe dwa pierwsze sezony, potem dosyć mocno męczy i przynudza w 3 i przez pierwszą połowę 4. W drugiej znowu nabiera nieco tempa.