Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333363
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy warto ?

ocenił(a) serial na 9

Czy naprawdę warto zacząć oglądać ten serial ?

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Warto :)

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 10
Zipox

Kocham takie odpowiedzi :D

ocenił(a) serial na 10
Papercat

ja też, ale ja kocham borsuki

ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Nie warto. Fabuła denna, postacie płaskie, w ogóle nie wciąga, nowe odcinki to dno. Nie polecam, nie wiem czym ludzie się tak podniecają.

ocenił(a) serial na 10
Sauron1

Myślałem, że piszesz o ostatnim sezonie Dextera : ))

ocenił(a) serial na 10
Sauron1

Panie, pomyliłeś pan fora, tutaj dyskutujemy o Breaking Bad, nie o Modzie na Sukces :)

ocenił(a) serial na 10
Hajzenberg

chyba żartował bo ocenił na 9 ;)

ocenił(a) serial na 10
krzaczek55

Obvious troll is obvious ;)

_Supernatural_

Słabizna panie... Nie warto.

użytkownik usunięty
_Supernatural_

szkoda czasu, wystarczy spojrzeć na ocenę i od razu widać że słabizna

ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Uważam że powinieneś obejrzeć jeszcze kilka innych seriali przed Breaking Bad bo potem nic innego Ci się już nie spodoba ;)
Wspaniałe zdjęcia, niesamowita muzyka, artystyczne nawiązania do klasyki kina i poezji, gra aktorska na najwyższym poziomie, zaskakująca, trzymająca w nieustannym napięciu fabuła, charakterystyczne dramatyczne postacie, dobre poczucie humoru. Uważam że jak najbardziej warto.

ocenił(a) serial na 9
PAWELPOST

Jak już powinnaś. ;) Kilka innych seriali ? Właśnie zbytnio nie mam co oglądać. ;)

ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Wybacz ;) Wiec nie powinnaś się dłużej zastanawiać i zacząć delektować się wszystkimi odcinkami BB i potem nie wierzyć jak oni wpadli na te wszystkie pomysły ;) Polecam. Kiedyś sam nie dowierzałem ale potem czekałem na każdy odcinek jak dzieciak na Mikołaja :)

ocenił(a) serial na 9
PAWELPOST

Nie szkodzi . ;)
To chyba już dziś wezmę się za pierwsze odcinki . :D

użytkownik usunięty
_Supernatural_

Tak jak Paweł powiedział, lepiej zobacz wszystkie inne w miarę wartościowe seriale bo po obejrzeniu Breaking Bad nic innego nie będzie już lepsze. To oczywiście definicja dla osoby, która się wczuje w ten serial i wkręci tak jak my tutaj.

ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Janku! Janeczku!

Zipox

"Uważam że powinieneś obejrzeć jeszcze kilka innych seriali przed Breaking Bad bo potem nic innego Ci się już nie spodoba ;)"
Chyba lepiej bym tego nie ujął.
Ja chciałbym skasować go z pamięci i zacząć zabawę od nowa.

ocenił(a) serial na 10
_Supernatural_

Nie oglądaj.... potem już nic nie będzie takie samo.
A poważnie - dobrze Ci kamraci radzą: zalicz wszystko co najlepsze w światowej serialografii a potem zacznij BB.

ocenił(a) serial na 9
mistmist1

Obejrzałam dwa odcinki i jest pod wielkim wrażeniem. Oglądam Criminal Minds i inne kryminalne seriale i jak obejrzałam Dextera to wydał mi się on strasznie słabym mordercą więc przestałam oglądać ten serial, więc po tym jest gotowa na to, że seriale mogą mi się przestawać podobać, nawet te podobno najlepsze . ;)

ocenił(a) serial na 10