Nie warto. Fabuła denna, postacie płaskie, w ogóle nie wciąga, nowe odcinki to dno. Nie polecam, nie wiem czym ludzie się tak podniecają.
Panie, pomyliłeś pan fora, tutaj dyskutujemy o Breaking Bad, nie o Modzie na Sukces :)
Uważam że powinieneś obejrzeć jeszcze kilka innych seriali przed Breaking Bad bo potem nic innego Ci się już nie spodoba ;)
Wspaniałe zdjęcia, niesamowita muzyka, artystyczne nawiązania do klasyki kina i poezji, gra aktorska na najwyższym poziomie, zaskakująca, trzymająca w nieustannym napięciu fabuła, charakterystyczne dramatyczne postacie, dobre poczucie humoru. Uważam że jak najbardziej warto.
Jak już powinnaś. ;) Kilka innych seriali ? Właśnie zbytnio nie mam co oglądać. ;)
Wybacz ;) Wiec nie powinnaś się dłużej zastanawiać i zacząć delektować się wszystkimi odcinkami BB i potem nie wierzyć jak oni wpadli na te wszystkie pomysły ;) Polecam. Kiedyś sam nie dowierzałem ale potem czekałem na każdy odcinek jak dzieciak na Mikołaja :)
Tak jak Paweł powiedział, lepiej zobacz wszystkie inne w miarę wartościowe seriale bo po obejrzeniu Breaking Bad nic innego nie będzie już lepsze. To oczywiście definicja dla osoby, która się wczuje w ten serial i wkręci tak jak my tutaj.
"Uważam że powinieneś obejrzeć jeszcze kilka innych seriali przed Breaking Bad bo potem nic innego Ci się już nie spodoba ;)"
Chyba lepiej bym tego nie ujął.
Ja chciałbym skasować go z pamięci i zacząć zabawę od nowa.
Nie oglądaj.... potem już nic nie będzie takie samo.
A poważnie - dobrze Ci kamraci radzą: zalicz wszystko co najlepsze w światowej serialografii a potem zacznij BB.
Obejrzałam dwa odcinki i jest pod wielkim wrażeniem. Oglądam Criminal Minds i inne kryminalne seriale i jak obejrzałam Dextera to wydał mi się on strasznie słabym mordercą więc przestałam oglądać ten serial, więc po tym jest gotowa na to, że seriale mogą mi się przestawać podobać, nawet te podobno najlepsze . ;)