PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Czy wy też...

ocenił(a) serial na 10

Czy wy też macie komuś ochotę najebać, gdy mówi że breaking bad jest nudne lub takie se...? Bo ja
tak.

kubaf1fan

eee, nie aż tak :-) ale wkurza mnie powtarzanie (tego samego, co i mi mówiono, gdy zaczynałam znajomość z BB): musisz przebrnąć przez pierwszy sezon, potem będzie już tylko LEPIEJ :-)
no ale kiedy ktoś obejrzał już 3 sezony i wciąż chrzani, że nuda, to na to nic nie poradzisz

ocenił(a) serial na 9
kubaf1fan

Mam tak zazwyczaj i nie chodzi tylko o breaking bad, ale też ogólnie o muzykę, zespoły czy drużyny sportowe. Czasem się napalę na jakiś film i mówię "ty stary weź oglądnij, zajebisty" , a znajomy do mnie "oglądałem, nudne", w takich sytuacjach mam ochotę potraktować kogoś kosą pod żebra. Oczywiście nie mam aż takiego bólu dupy naprawdę, ale jakiś tam wku.rwienie w związku z tym narasta, że ktoś nie podziela mojej podniety, albo zwyczajnie ma kiepski gust.

ocenił(a) serial na 5
kubaf1fan

Weźcie się ludzie ogarnijcie!

Jeden woli GoT inny BB jeszcze inny "Przygody psa Cywila" i nie jest to powód do nienawiści czy nerwów, a raczej dobry przyczynek do dyskusji.

ocenił(a) serial na 10
Inga__filmweb

Racja, ale jak ktoś pisze, że ocena 1/10, a serial do dupy, to jak to inaczej traktować? Oczekiwanie argumentów od niektórych ameb jest niestety czekaniem wieczność.

Heh, mnie też osobiście śmieszą ludzie, który mówią, że 1 sezon jest najgorszy. Według mnie był świetny.

NexaT

Pierwszy sezon jest jak jazda próbna :-)

ocenił(a) serial na 10
kubaf1fan

Oj ,tak!A najbardziej,gdy ktoś obejrzał całe 5 minut i wydał opinię!A tak na marginesie,ostatnio rozmawiałam z fanem mody na sukces,który próbował mnie przekonać,że to jest prawdziwy serial o życiu i w ogóle.I lepszego nie ma i już.I co Wy na to?