PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Dobrze mu tak

ocenił(a) serial na 10

Łachudra Pinkman wreszcie został potraktowany tak jak powinien.
Nie ma umieszczania w ekskluzywnym sanatorium, nie ma psychologicznych podchodów w
rodzaju ustawiania rzekomego napadu, aby podbudować jego ego, nie ma romantycznych kolacji
z bossem, nie ma nawet trucia za pomocą konwalii syna jego dziewczyny czy walizek z milionami
dolarów zostawianych w przedpokoju, które potem musiałby w znoju i trudzie rozrzucać po okolicy.
Nikt mu niczego nie tłumaczy i do niczego nie przekonuje.
Jest bicie, smycz i niewypowiedziana groźba.
Nie cierpiałem tego gimbusa od początku. Ze wszystkich postaci BB jego jednego mi nie szkoda.
Dostał to na co sobie zasłużył.

ocenił(a) serial na 10
Karakuli

proponuję ci wyjazd na Belize, człowieku synu.

ocenił(a) serial na 10
Karakuli

Tragiczna postać, na prawdę nie miałeś do niego nawet odrobiny sympatii po tym jak się zachował na Basenie kiedy władca kurczaków się otruł Tequilą?

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
Karakuli

sto procent racji. A jednak liczyłem na coś innego - szybki strzał w ten jego durny łeb. Szkoda, że Walter własnoręcznie tego nie zrobił tuż po tym, jak oznajmił mu prawdę o ćpunce : )

Karakuli

Zgadza się. Największym błędem Walta było to, że mu tatusiował i uratował kilka razy tyłek. W konsekwencji zginął Hank i przelała się czara goryczy.

ocenił(a) serial na 10
Karakuli

jesse to jedyna postac ktora przez wszystkie te sezony zachowala jakieś resztki moralności. jest dobry i proponuje przyjrzec sie dokladnie wszystkiemu temu co ogarnął (magnez czy akcje z pociągiem).
ave pinkman :D