Witam
Wiem że jest tysiące postów na temat Breaking Bad-czy jest jakiś serial który może dorównać temu geniuszowi.JUważam że nie zrobią dobrych seriali nie chcę mi sie w to wierzyć.Teraz są praktycznie same szmiry, LOST,OZ,Prison Break,The Wire i teraz Breaking Bad wszystko co piękne kiedyś się kończy.Są to seriale które dają w pewnym sensie do myślenia,może ktoś mi poda jakiś tytuł dobrego serialu bo ja już nie mam sił i chęci żeby za coś nowego się zabrać.
Pozdrawiam wszystkich fanów BB!
Six Feet Under, The Sopranos, The Shield. Spróbuj coś z tego, ale i tak BB jest jedyne w swoim rodzaju (:
Zawsze przy tego typu pytaniach padają tytuły zagraniczne. Ja z kolei zaprponuję ci coś z rodzimej kinematografii, obejrzyj sobie: Pitbull, Glina, Odwróceni czy Alfabet Mafii, w szczególności dwa pierwsze tytuły, które uważam za rewelacyjne seriale, szczerze polecam.
Zależy w jakich klimatach, są dobre tytuły tu i ówdzie. Poleciłbym Boardwalk Empire, który poniekąd kojarzy mi się z BB (wolno sie rozkręca, ale po czasie wkręca jak cholera, jest przemyślany, nie pisany na spontana, i wszyscy aktorzy grają rewelacyjnie).
No właśnie, w jakich rejonach gatunkowych szukasz serialu? House of cards zaczęłam i uważam że to dobry serial:) No i jestem fanką American Horror Story! Obydwa mają świetną obsadę:)