PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Bb jest bardzo wciągający, nie nudzi ze względu na przeróżne ujęcia kamery, zwykle sceny po prostu pochłaniają. Piękna kolorystyka i 7 bohaterów którzy maja swoje watki. Na początku trochę mi się nie podobało ze względu na brutalne sceny czyli rozpuszczanie ciał w kwasie, jak i ten koleś dobry gangster w piwnicy i rozmowy z Waltem, nie wiem czemu :) Wszystko jest tam bardzo realistyczne totalnie. Najbardziej lubię te różnorakie ujęcia. Są kapitalne można by powiedzieć. Jeszcze są aspekty psychologiczne. Bardzo podoba mi sie ten realizm, jak i bohaterowie którzy nie są jednoracy, np. Tuco lub Saul, który wydawał mi sie ze na początku będzie postacią złą jednak z czasem okazuje się ze on tez jest człowiekiem i to nawet dobrym. Naprawdę świetna postacią jest w moim mniemaniu Hank. Te jego miny przy spotkaniach z innymi głównymi bohaterami zwsze mi podpowadaja ze on juz wie o ukrytej działalności Walta i zaraz to powiem potem okazuje sie ze nie. Dziwne jest troche to ze wyglada na bad assa a tu zyje z rodzina z Waltem itp. Moim ulubionym odcinkiem jest Fly.