PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Przepraszam, ale ten znakomity serial przyzwyczaił mnie do lepszych rozwiązań, niż rodem z "Mody na Sukces". Ten niby zbieg okoliczności, gdy Hank siada na tronie i nawalony, przez przypadek znajduje książkę, potem kojarzy rozmowę z przed nie wiadomo kiedy, był strasznie słaby i nie pasujący do tak dobrego serialu.
Ja rozumiem stworzenie napięcia przed kolejnym sezonem, ale come oooon...

ocenił(a) serial na 10
macius_4

ale to nie jest zakończenie przed nowym sezonem

ocenił(a) serial na 9
macius_4

a tam a mi się podobało zakończenie pierwszej części sezonu. Moment kiedy sobie skojarzył że to on jest Heisenberg i to on teraz za wszystkim stoi. Myślę że dobry pomysł na zakończenie sezonu, Walt będzie się tłumaczyć że ma ją z antykwariatu albo coś. Ale obstawiam że Hank nie wyda się odrazu, będzie go śledzić jak Mike.

ocenił(a) serial na 10
Beemka

a jakieś info jest wgl czy to jest ostatni sezon?a może jeszcze jeden bd?ja osobiście wolałbym żeby był to ostatni

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Mam jedno pytanie, ktore trapi mnie o dobrych trzech sezonow, a z racji tego, ze nie chce zasmiecac forum, nie bede tworzyl nowego tematu.
Czy ktos wie w jaki sposob Hank namierzyl samochod Jessiego? Chodzi mi o moment w ktorym Tuco zabral Walta i Jessiego na wies do Hectora.

ocenił(a) serial na 10
użytkownik usunięty
linkin14

To jest ostatni sezon, twórca zapowiedział, że więcej nie będzie.

macius_4

Wg mnie końcówka 8 odcinka pasuje do całego BB, takie a nie inne ironiczne zakończenie. Przypomniała mi się zaraz sytuacja z wyławianiem szczątek z basenu (miałem różne teorie, a to się okazało, że to kolizja samolotów). Vince bawi się z nami w kotka i myszkę i świetnie mu to wychodzi, wg mnie pasuje to do całości. Teraz to się dopiero zacznie :D