.
.
.
.
.
to, że teraz ten serial jest taki popularny. Gdzie zdołam przeczytać ponad 300 wypowiedzi pod jednym odcinkiem? ;)
I co w związku z tym? Co mamy przez to rozumieć? Te znaki zapytania mają mnie skierować w jakąś konkretną stronę myślenia?
AMC za 5 dni wyemituje przedostatni odcinek serialu, który od samego początku zjednał sobie wiele osób, więc co w tym dziwnego, że jest masa komentarzy pod odcinkami? Zwłaszcza, że akcja nabrała tempa.
Post miał mieć treść humorystyczną i powinieneś ją traktować z przymrużeniem oka.
Ja oglądam Dexa zawsze po Breaking Bad i aż złość mną szarpie w jaką operę mydlaną zamieniono jeden z moich ulubionych seriali ;)
Dexter przy BB to jak niemiecka wódka do polskiej. Kilka poziomow nizej niestety :)
Tyle razy omijałem ten serial. Jakoś nie mogłem się przekonać do niego .
Ja zacząłem oglądać to nie mogę się od niego oderwać. Aktualnie zaczynam drugi sezon .
Moim zdaniem lepszy od dextera .
Dexter i Breaking Bad? To tak jakby porównywać Sonety Krymskie i 50 twarzy Greya. Nie ten poziom, nie ta bajka, kompletnie inny rozdział literacki.
Dlaczego porównałem te dwa seriale ?
Nie przepadam za serialami (poza głupkowatymi 20min. komediami na rozluźnienie) .
I z takich poważniejszych tematycznie seriali oglądam tylko te dwa .
i jakiś wspólny element można znaleźć .
Więc aż tak nie przesadzaj .
Rozumiem, że jeszcze nie dotrwałeś do Sezonu Ósmego kiedy Dexter staje się właśnie taką głupkowatą komedią na rozluźnienie ;)
Ósmy oglądam na bieżąco .
Zakończenie siódmego (Debra zabiła LaGuerte) dawało nadzieję że w sezonie ósmym poczujemy powiew świeżości .
Tym czasem czujemy nieprzyjemną stęchliznę ;)
Wydaje mi się że to już najwyższy czas zakończyć Dextera. Bo na razie wygląda to jakby chcieli reanimować ten serial , a on już dawno jest na tamtym świecie .
To że ten sezon jest do dupy, to nie znaczy że mam wykreślić z pamięci pozostałe .
Dlatego też uważam że nie popełniłem najmniejszego błędu prównując te dwa seriale .
Dokładnie, moim zdaniem pierwszy sezon Dexa jest i tak lepszy od piątego sezonu BB.
Heh, pamiętam jak ten serial był na 10 miejscu i miał 5000 głosów, a teraz? Każdy go zna, każdy o nim słyszał, każdy go pokochał!
Dziękuję. Myślałem, że rankingu już nie ma bo znikła pozycja przy nazwie serialu.
Właśnie problem w tym, że ranking jest, tylko nie da się go inaczej otworzyć niż przez wpisanie w google - top100 seriali.
Człowieku, jesteś wielki! Za każdym razem gdy chciałem wejść w top, to wpisywałem w google żeby wyskoczyło, a tu się okazuje, że to było w tym panelu... Dzięki.
Człowiek już nie jest kul jak się pochwali oglądaniem BB spoglądając z wyższością znad okularów w rogowej oprawie, nie można już szpanować w towarzystwie, wszyscy to znają, wszyscy to lubią, nie podoba mi się *foszek*
http://31.media.tumblr.com/9a306ba29d77fca4546a8f83b191ff35/tumblr_mtamd94uK81ri tbuto1_500.png
Tu jest lista top rated episodes i większość to BB!!
(chociaż i tak najbardziej ucieszyła obecność Spatacusa :> nihihi)
Psst psst, nie śmiem się przyznać i powiem to tylko tobie na ucho, ale Spartacus na tej liście wywołał we mnie większy entuzjazm (bo tegom się nie spodziewała) nawet niż te wszystkie BB. Cicho sza!
(Chociaż pobicie GoT przez BB też dało mi pewna mściwą satysfakcję, nawet nie wiem czemu, bo niby lubię GoT, dziwne, ale co tam, niech żyją źli chemicy i precz z blond wariatkami goniącymi po wsi z gołą dupą!)
@Szinczuch - Totalnie skrajnie. Spartacus jest mega plebejski.
Dokładnie to samo. Patrze jak BB leje GoT:
http://i515.photobucket.com/albums/t360/tweeds_69/JackNicholson.gif
A tu nagle Spartakus i:
http://media.tumblr.com/tumblr_mamnjeCGGt1qefl5u.gif
a propo, słyszałaś nowe wieści? Jak nie to zawitaj na forum.