PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Już niedługo niestety ostatni odcinek świetnego serialu Breaking Bad.
Też nie możecie się doczekać?

Peterr

tak

dominik3755

i nie...

dominik3755

Szkoda, że ostatni...

ocenił(a) serial na 10
Peterr

W sumie to oczekuję czegoś niesamowitego, ale boję się obejrzeć ostatni odcinek tak genialnego serialu :(

ocenił(a) serial na 10
Peterr

A jakie typujecie zakończenie , całości ? osobiście ode mnie Walter ginie z rąk Jesse'iego , całość forsy przepada , rodzina nie zyskuje nic , myślę że serial nie będzie miał ani grama happy endu , i tak powinno być ponieważ jakby nie patrzeć całość była prowadzona w bardzo skur.......i sposób inaczej bardzo się zawiodę choć nie chciałbym śmierci Walta, czekam na wasze opinie co do zakończenia.

ocenił(a) serial na 10
jacob90

Walt zapłaci za własną głupotę (do tej pory nie mogę zrozumieć jak taki sprytny gość mógł trzymać wszystkie pieniądze w jednym miejscu). Jessie zginie popełniając samobója, przypuszczam również, że dla wzmocnienia efektu zginie również syn Walta z rąk nazioli.

ocenił(a) serial na 10
optimus128

Wspaniale, dla wzmocnienia efektu powinna umrzeć jeszcze córeczka Waltera, Sky powinna palnąć sobie w łeb, a cały serial zakończyć się fetą nazioli z latającą wszędzie kasą Walta. O tak, od początku właśnie takiego zakończenia chciałem...

ocenił(a) serial na 10
jacob90

Stawiam na śmierć dzieci państwa White

ocenił(a) serial na 10
Peterr

Czekam ale z drugiej strony strasznie szkoda, że to już ostatni odcinek. W marzeniach siedzi mi przynajmniej 2 godzinny finałowy odcinek, bo mimo, że przedłużyli te 2 finałowe odcinki (i chwała im za to!), to i tak zlatuje to strasznie szybko i boje się, że przy natężeniu akcji i wydarzeń ten odcinek będzie najkrótszym jaki kiedykolwiek obejrzymy.

Peterr

Już nie długo! :)