PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

wcale nie nie porwał wręcz przeciwnie, zniechęcił mnie fabułą. Strasznie się zawiodłem bo ludzie wypisywali, że Dexter mu do pięt nie dorasta czy coś w tym stylu a ja nawet tego nie skomentuję. Oczywiście oglądnąłem kilka odcinków BB 2 sezonu ale nie mogłem oglądać na siłę. TO NIE JEST HEJT - MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
MyslPozytywnie

Najwidoczniej nie przypadł Ci do gustu ten serial. Ja właśnie skończyłem 3 sezon i muszę powiedzieć, że jak na razie z każdym sezonem coraz lepiej. Oceniam sobie każdy odcinek i wyliczam średnią i na razie moja ocena prezentuje się tak:

- Sezon 1 - 7,4,
- Sezon 2 - 7,8,
- Sezon 3 - 8,4.

Ale dobrze mówisz, skoro Ci się nie widzi, to nie ma co na siłę oglądać. :)

ocenił(a) serial na 10
MyslPozytywnie

Typ serialu który z odcinka na odcinek powolutku dozuje akcję i napięcie,żeby pod koniec po prostu wybuchnąć.

ocenił(a) serial na 10
Joleke22

W sumie na koniec 1 sezonu tak wybuchnął, że czekałem do napisów na ten spektakularny koniec sezonu :D

ocenił(a) serial na 10
MyslPozytywnie

Każdy lubi to co lubi. Ja uważam, że dzisiaj ŻADEN serial nie dorasta do pięt BB, zarówno jeżeli chodzi o scenariusz, pomysły jak i grę aktorską.

ocenił(a) serial na 10
MyslPozytywnie

Siema, miałem to samo rok temu :) Oglądnąłem pierwszy sezon, nie miałem na to ochoty, po obejrzanym Dexterze...
Było strasznie nudno, ale po roku się chwyciłem... Obejrzałem 4 sezony w około półtorej tygodnia.
I to była najlepsza decyzja w moim życiu hahaha nie no żartuje :)
Lecz ten serial jest mega dobry, zapada w pamięć dużo bardziej niż Dexter. Uważam, że w to trzeba się wkręcić o ile nie każdy się wciągnie od pierwszego odcinka to już od drugiego sezonu ? Raczej tak ;) Ja po obejrzeniu całego serialu wróciłem do pierwszej seriiu :) Z całkiem innej perspektywy. Ktoś napisał, że do tego serialu trzeba dorosnąć ? Może coś w tym jest, jak Ci się nie podoba to poczekaj a uwierz mi, że kiedyś przyjdzie ten czas na Pana Waltera White'a :D
Po pierwszym sezonie dawałem temu serialowi 5 teraz 9 więc widzisz :) Zerknij do mnie na profil, mam tam parę seriali które teraz przypadną Ci do gustu :D
Pozdro

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

mądre słowa szacuneczek

ocenił(a) serial na 10
rixon

Gdyby nie te literówki, to dałoby się to przeczytać :D