wcale nie nie porwał wręcz przeciwnie, zniechęcił mnie fabułą. Strasznie się zawiodłem bo ludzie wypisywali, że Dexter mu do pięt nie dorasta czy coś w tym stylu a ja nawet tego nie skomentuję. Oczywiście oglądnąłem kilka odcinków BB 2 sezonu ale nie mogłem oglądać na siłę. TO NIE JEST HEJT - MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA
Pozdrawiam
Najwidoczniej nie przypadł Ci do gustu ten serial. Ja właśnie skończyłem 3 sezon i muszę powiedzieć, że jak na razie z każdym sezonem coraz lepiej. Oceniam sobie każdy odcinek i wyliczam średnią i na razie moja ocena prezentuje się tak:
- Sezon 1 - 7,4,
- Sezon 2 - 7,8,
- Sezon 3 - 8,4.
Ale dobrze mówisz, skoro Ci się nie widzi, to nie ma co na siłę oglądać. :)
Typ serialu który z odcinka na odcinek powolutku dozuje akcję i napięcie,żeby pod koniec po prostu wybuchnąć.
W sumie na koniec 1 sezonu tak wybuchnął, że czekałem do napisów na ten spektakularny koniec sezonu :D
Każdy lubi to co lubi. Ja uważam, że dzisiaj ŻADEN serial nie dorasta do pięt BB, zarówno jeżeli chodzi o scenariusz, pomysły jak i grę aktorską.
Siema, miałem to samo rok temu :) Oglądnąłem pierwszy sezon, nie miałem na to ochoty, po obejrzanym Dexterze...
Było strasznie nudno, ale po roku się chwyciłem... Obejrzałem 4 sezony w około półtorej tygodnia.
I to była najlepsza decyzja w moim życiu hahaha nie no żartuje :)
Lecz ten serial jest mega dobry, zapada w pamięć dużo bardziej niż Dexter. Uważam, że w to trzeba się wkręcić o ile nie każdy się wciągnie od pierwszego odcinka to już od drugiego sezonu ? Raczej tak ;) Ja po obejrzeniu całego serialu wróciłem do pierwszej seriiu :) Z całkiem innej perspektywy. Ktoś napisał, że do tego serialu trzeba dorosnąć ? Może coś w tym jest, jak Ci się nie podoba to poczekaj a uwierz mi, że kiedyś przyjdzie ten czas na Pana Waltera White'a :D
Po pierwszym sezonie dawałem temu serialowi 5 teraz 9 więc widzisz :) Zerknij do mnie na profil, mam tam parę seriali które teraz przypadną Ci do gustu :D
Pozdro