Fantastyczna nowina. producent Peter Gould na swoim Twitterze ogłosił, że dwa ostatnie odcinki będą extra-długie i będą trwały po 75 minut( razem z reklamami) czyli po 60 minut bez reklam. Cieszę bo te 46 minutowe strasznie szybko mijały. Wiec na pewno sporo się wydarzy przez te ostatnie 120 minut.
kogo będziesz hejtował jak się skończy bb?:) polecam Ci coś mniej stresującego.
Uwierz, że Margaret Schroeder z Zakazanego Imperium jest nieporównywalnie bardziej irytująca niż Skyler i Jesse przez wszystkie sezony BB razem wzięci. ;)
Właśnie myślę czy nie zacząć tego serialu. Polecasz ogólnie? Lubię takie irytujące gnidy. Są jakieś emocje :D
Wszystko zależy od tego, czy lubisz kino gangsterskie. Jeśli tak, to nie ma opcji, żeby serial się nie spodobał. Akcja osadzona w latach 20-tych ubiegłego wieku, wspaniałe Atlantic City, które było prawdziwym centrum rozrywki na długo przed Las Vegas, czasy prohibicji i mieszanie fikcji z prawdziwymi realiami. Nie brakuje też legend tamtych czasów jak Arnold Rothstein, Al Capone, czy Lucky Luciano.
Ja Ci też mogę polecić Boardwalk Empire. Naprawdę dobre kino, porównywalne do tego od Scrosese. W końcu on sam jest tam jednym z reżyserów i scenarzystów, więc dużo nawiązań można znaleźć chociażby do Chłopców czy Kasyna. A co do Margaret - to prawda. Ta baba jest tak wku*wiająca, że mam ochotę jej przypie*dolić w ten głupi łeb za każdym razem gdy ją widzę.