stał się agent Gomez. Zero własnej inicjatywy, pomysłów, ostatnio : nie ma gps w vanie to po akcji, ale jak znajdziesz
na pustyni przecież nie ma gps?: :D ciągle marudzenie i trzymanie się sztywno regulaminu. Mógłby
pasować na stójkowego na rondzie de Gaulle'a a nie agenta DEA.
Z drugiej strony Lydio jeśli to czytasz daj znać umówimy się na twoją ulubioną herbatkę ;)
Przyznaję bardzo dużo racji. Jakaś straszna pipka się z niego zrobiła, chociaż mnie jeszcze nie irytuje i już nie zdąży zacząć :P W sumie to aktualnie nikt mnie nie irytuje, nawet Skyler której tak mocno pragnąłem śmierci ujdzie teraz w tłumie:D
A Lydia jest so hot, klasa sama w sobie :D
Myślicie, że ta przemiana Skyler była zaplanowana od początku czy raczej związane jest to z tym, że Anna Gunn zaczęła obawiać się o swoje bezpieczeństwo! Podobno była czasem zaczepiana na ulicy i nie tylko, przez osoby które delikatnie mówiąc nie należały do fanów granej przez nią postaci.
Serio? Ludzie są naprawdę popieprzeni ;o Pomimo wszystko, myślę że zmiana była od początku zaplanowana. Nie ma zmiłuj, chcesz grać średnio lubianą postać, licz się z konsekwencjami ;/ Niestety, takie ryzyko zawodowe.
A Gommie ujdzie :P
Podobno nawet niedawno opublikowała w New York Times tekst, w którym apelowała do widzów o to, by lepiej oddzielali fikcję od rzeczywistości. Nie pamiętam gdzie to czytałem dlatego nie podam źródła.