Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333363
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

stał się agent Gomez. Zero własnej inicjatywy, pomysłów, ostatnio : nie ma gps w vanie to po akcji, ale jak znajdziesz
na pustyni przecież nie ma gps?: :D ciągle marudzenie i trzymanie się sztywno regulaminu. Mógłby
pasować na stójkowego na rondzie de Gaulle'a a nie agenta DEA.
Z drugiej strony Lydio jeśli to czytasz daj znać umówimy się na twoją ulubioną herbatkę ;)

ocenił(a) serial na 10
legg

Przyznaję bardzo dużo racji. Jakaś straszna pipka się z niego zrobiła, chociaż mnie jeszcze nie irytuje i już nie zdąży zacząć :P W sumie to aktualnie nikt mnie nie irytuje, nawet Skyler której tak mocno pragnąłem śmierci ujdzie teraz w tłumie:D

A Lydia jest so hot, klasa sama w sobie :D

ocenił(a) serial na 10
legg

Myślicie, że ta przemiana Skyler była zaplanowana od początku czy raczej związane jest to z tym, że Anna Gunn zaczęła obawiać się o swoje bezpieczeństwo! Podobno była czasem zaczepiana na ulicy i nie tylko, przez osoby które delikatnie mówiąc nie należały do fanów granej przez nią postaci.

ocenił(a) serial na 9
matusz211

Serio? Ludzie są naprawdę popieprzeni ;o Pomimo wszystko, myślę że zmiana była od początku zaplanowana. Nie ma zmiłuj, chcesz grać średnio lubianą postać, licz się z konsekwencjami ;/ Niestety, takie ryzyko zawodowe.

A Gommie ujdzie :P

ocenił(a) serial na 10
Zuzhet88

Podobno nawet niedawno opublikowała w New York Times tekst, w którym apelowała do widzów o to, by lepiej oddzielali fikcję od rzeczywistości. Nie pamiętam gdzie to czytałem dlatego nie podam źródła.

ocenił(a) serial na 10
matusz211

http://www.nytimes.com/2013/08/24/opinion/i-have-a-character-issue.html?_r=0

To chyba ten tekst. Swoją drogą, to żenujące, że ludzie nie oddzielają fikcyjnej postaci od aktorki.