Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333363
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

We wczesnych latach 90. (lub późnych 80.), będąc jeszcze dzieciakiem, oglądałem taki oto serial:
rzecz działa się bodaj w Hong Kongu, ale głowy nie dam; głównym bohaterem był jakiś makler czy
inny finansista i to wokół niego zbudowana była treść serialu. W czołówce przewijały się drapacze
chmur, obraz wielkiego miasta w każdym razie.

Scena charakterystyczna: pod koniec każdego odcinka (myślę, że każdego - nie pamiętam
dokładnie) facet zamiast iść normalnie spać, kładł się na jakichś kartonach lub dosłownie wchodził
do kartonu i tak zasypiał jakby metaforycznie chciał zadośćuczynić temu czym sie zajmował, bo do
końca pozytywną postacią chyba nie był.

Bardzo chciałbym to sobie odświeżyć. Dzięki!

ocenił(a) serial na 9
xxadrianxx

filmweb.pl/serial/Jim+Profit-1996-95087

Proszę,
nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 10
kajzerka

Serdeczne dzięki dobry człowieku (dobra czł.. kinomanko)! Niezwłocznie zabieram się za szukanie choć BB ledwo w połowie... pierwszego sezonu :) Ale ja sie dopiero od niedawna przekonuję do współczesnych seriali. Na razie tylko House of Cards i Vikings, Dr. House mnie coś nie pociąga, a za Dextera boję się zabierać (bo raczej dobry). W drodze jeszcze the Following z Baconem i ten Mikkelsen doskonały .. Ech... Ciężki los kinomana. Pozdrawiam!