WITAM PODAJE LINK DO STREAMU ZA NIECALE POL GODZINY ODCINEK DOBRA JAKOSC !
http://www.ilive.to/view/46209/AMC_-_The_Walking_Dead
I co zrobiłeś najlepszego?! Ja mam jutro poprawkę, a trafiłam akurat na początek odcinka! Wiedz, że jak będę miała warunek to przez Ciebie:D
Będzie, bo tak się rozbudziłam, że już nie zasnę, tego się nie spodziewałam po odcinku! Walt przekroczył wszelkie granice.
Wygrzebałam ten temat z czeluści filmwebu żeby powiedzieć, że zdałam wtedy tą poprawkę:D Zawsze przed egzaminem będę oglądać serial zamiast się uczyć. Dzisiaj za to wyśpię się;)
heh, no i tyle
Zgodnie z przewidywaniami, zrobil gnoj i zmienil tozsamosc. Teraz pewnie bedzie przeskok w czasie i pokazane jak wraca za pare miesiecy... tylko po co? :P
Zabic wujków albo Jessiego- albo wujków i Jessiego. On musi mieć jeszcze spotkanie z Jessim, muszą mieć okazję powiedzieć sobie wszystko i tego spotkania jeden z nich nie przeżyje.
Genialny odcinek. A podobno miały się pojawić postacie, które już nie żyją. Wszyscy się zastanawiali czy retrospekcje czy omamy będzie miał Walt, a tu nic z tych rzeczy. Nie spodziewałem się, że można zrobić aż tak genialny odcinek. Lepszego nie było na pewno.
Wydaje mi się, że to była kulminacja, że te odcinki co zostały to już będzie pokończenie wątków. Najważniejsza tajemnica już się wydała. Musi być jeszcze konfrontacja z Jessim. Po takim wyznaniu nie mogą tego tak zostawić.
Może kiedyś byłoby mi żal, ale nie dzisiaj. Zniszczył życie tylu osobom. Nawet Jesse przed spotkaniem z nim był nieszkodliwym ćpunkiem. Nawet jeżeli jakimś cudem to przeżyje to już nigdy nie pozbiera się.