Myślę że będzie to niezły hicior równie jak Breaking Bad. Chociaż ma być to czarna komedia to myślę że taki pomysł daje niesamowite możliwości dla pracujących z Vincem scenarzystów. Zawsze przecież siedziało tam u niego w poczekalni mnóstwo wykręconych charakterów. Na pewno będą niezłe jaja i pełno dobrych cytatów. Może skoro jest to prequel przewiną się ponownie postacie Hanka i Gomeza w niektórych odcinkach związanych z narkotykami. Widać że agenci dawno znali już Saula.
I może wróci Gus i Mike i dowiemy się w jaki sposób Saul zapoznał się z takimi osobistościami :) Fajowy pomysł z tym spin-offem, zwłaszcza że lubię Saula i zwłaszcza, że nie będzie trzeba długo czekać na kolejną produkcję Vince'a, jeszcze w tak innym klimacie niż BB.
Ja niesamowicie polubiłem klimat Nowego Meksyku, mieszanki meksykańsko amerykańskiej , te kolory pustni. To wciąga. Jużto widzę jak użera się z tymi kolejnymi przećpanymi mordami wyśmiewając ich tragedie. Też myślę że będzie wiele nawiązań do BB. Będą musieli tylko zacząć o wiele wcześniej bo wiadomo jak Saul poznał Walta to już było pozamiatane :)