Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333440
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Myślę że będzie to niezły hicior równie jak Breaking Bad. Chociaż ma być to czarna komedia to myślę że taki pomysł daje niesamowite możliwości dla pracujących z Vincem scenarzystów. Zawsze przecież siedziało tam u niego w poczekalni mnóstwo wykręconych charakterów. Na pewno będą niezłe jaja i pełno dobrych cytatów. Może skoro jest to prequel przewiną się ponownie postacie Hanka i Gomeza w niektórych odcinkach związanych z narkotykami. Widać że agenci dawno znali już Saula.

ocenił(a) serial na 10
PAWELPOST

I może wróci Gus i Mike i dowiemy się w jaki sposób Saul zapoznał się z takimi osobistościami :) Fajowy pomysł z tym spin-offem, zwłaszcza że lubię Saula i zwłaszcza, że nie będzie trzeba długo czekać na kolejną produkcję Vince'a, jeszcze w tak innym klimacie niż BB.

ocenił(a) serial na 10
boogie_woogie

Ja niesamowicie polubiłem klimat Nowego Meksyku, mieszanki meksykańsko amerykańskiej , te kolory pustni. To wciąga. Jużto widzę jak użera się z tymi kolejnymi przećpanymi mordami wyśmiewając ich tragedie. Też myślę że będzie wiele nawiązań do BB. Będą musieli tylko zacząć o wiele wcześniej bo wiadomo jak Saul poznał Walta to już było pozamiatane :)