Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333363
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Dlaczego Walt przestał być nauczycielem chemii? Oglądałem wszystkie odcinki ale nie mogę sobie przypomnieć.

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Nie został przypadkiem wyrzucony po tym gdy dobierał się do tej dyrektorki? Druga opcja to zrezygnował i przyczynę rezygnacji podał słaby stan zdrowia. Sam teraz już nie pamiętam :D

ocenił(a) serial na 10
dirt16

Na jednej z lekcji Walter siedział "zamulony" i nic nie robił, a akurat w tamtym momencie weszła ta laseczka (chyba wicedyrektorka) i zabrała go na rozmowę o tym. Późniejsza scena, jak Walt wychodził z pudełkiem z rzeczami wskazywałaby na zwolnienie ale później powiedział Jessemu, że to przerwa. Ale znając Waltera, mógł Jessego po prostu oszukać i tak naprawdę zwolnił się, lub go wywalili.

ocenił(a) serial na 10
Hajzenberg

Dzięki, przypominam sobie tę scenę gdy Walter chciał pocałować tę wicedyrektorkę. Jednak wydawało mi się, że ona powiedziała mu, iż dziwnie się zachowuje i potrzebuje przerwy, zapomniałem o tych wynoszonych przez niego rzeczach. Sądziłem, że będzie chciał teraz wrócić do szkoły i nauczać chemii skoro skończył z gotowaniem metamfetaminy, ale on jednak wybrał myjnię, dlatego mnie to zastanowiło.