PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Po obejrzeniu 10 odcinku, można śmiało powiedzieć, że Tony Soprano może się czuć zagrożony. Walt z nauczyciela chemii,zanim się obejrzymy zostanie baronem narkotykowym niczym Pablo Escobar. Ostatnia scena 10 odcinku gdzie Walt mówi " Trzymaj się z daleka od mojego terytorium." Jest wprost genialna.
Gorąco polecam

ocenił(a) serial na 10
grzena

Heinzenberg przeistacza się nam w prawdziwego(bad ass madafaka),a scena z ''Stay out of my territory" bezcenna :)
http://www.youtube.com/watch?v=Vol8QyZgvC0

grzena

Zakochałem się w tej scenie! Aaaaa, normalnie, ach, och, uch i jeszcze raz ACH! Normalnie ten odcinek mnie zachwycił, mam nadzieję, że serial będzie dalej trzymał się tego klimatu ^.^

ocenił(a) serial na 1
tatters

Tony soprano hahahahah!!!!!!!!!!!!przeciez to nauczyciel chemi kretynie!!
niema zadnego gangu czy mafi idioto,chyba ze chodzi ci o dzieciakow haha.
ogladnolem 5 odc 1 sezonu i basta!!! tragedia co za gowno zero akcji,wieje nuda ciagle albo gadaja albo pokazuja bezsensowne sceny!!!
To drugi serial przereklamowany THE WIRE i BREAKING BAD dwa najgor seriale jakie widzialem!!!!
Poprostu tego nie da sie ogladac

POLECAM Legend of the SEEKER cudo!!!!!!!!!!!!
takze LOST,Heroes,House,24,CSI new york i wiele innych1!!

ocenił(a) serial na 10
piotrspider7

z soprano tez mi sie nie zkojarzylo, ale troche odszedles od tematu;p

ocenił(a) serial na 7
piotrspider7

bez obrażania innych człowieku

przecież sam tony soprano był na początku pionkiem i szefem meliny ze stripteasem i do tego coś tam kręcił w śmieciowym biznesie - też cieniak, dopiero później się wyrobił gdy został szefem
z panem whitem może być podobnie widać że się koleś szybko uczy na czym polega ta gra, ale mam nadzieje że autorzy darują nam taki obrót sprawy i będzie to bardziej zawikłane

mówisz że The Wire i BB to najgorsze seriale??? hmm jak dla mnie najbardziej realistyczne, szczególnie pierwszy bez kolorowanek - może dlatego ci się nie podoba bo LOST, Heroes czy CSI to bajki więc może przy nich zostań

pozdro