PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

1 sezon obowiązkowo na rozgrzewkę. 2 na nie utracenie wątków. 3 i 4 nuda, irytujące i niepotrzebne zwroty akcji i zabawy w kotka i myszkę. Podobnie jak 5 sezon, który dopiero od 11 odcinka jest majstersztykiem fabularnym i aktorskim. I tu chcę zaznaczyć pojęcie MAJSTERSZTYK. Ten serial można było spokojnie zamknąć w dwóch sezonach utrzymując w ten sposób napięcie, dynamikę i moją satysfakcję. Niestety komercja to pierwsze imię współczesnej rozrywki.

ego78th

Sprostowanie co do 5 sezonu, który źle skojarzyłem jeśli chodzi o odcinki - już od 9 serial nabiera właściwego tempa, którego wyraźnie brakuje w poprzednich sezonach.

ocenił(a) serial na 10
ego78th

Dla mnie za krótki!

ocenił(a) serial na 10
chantal24

Zdecydowanie się zgadzam.

eqo78th, jak ty chciałbyś zamknąć ten serial w 2 sezony? To absurd... historia została świetnie rozpisana, a gdyby chcieli kręcić grube miliony na tym serialu, to robiliby 6 sezon, bo serial bił rekordy oglądalności.

ocenił(a) serial na 10
ego78th

Ja bym powiedział raczej że to jest serial na 4 sezony, z uwzględnieniem wklejenia obecnego 1 sezonu w 2 i zrobienie z nich 1 sezonu, bo początek tak delikatnie mówiąc... Ciągnie. W innym tego słowa znaczeniu.

tomecki994

Było nie było jak na mój chłopski, szukający konkretów rozum, sporo dłużyzny, wplatania kolejnych zbytecznych wątków. Nie zmienia to faktu, że ogólnie jest to świetny serial. Aktorsko i fabularnie byłem momentami pozytywnie uderzony po głowie.

ocenił(a) serial na 8
ego78th

Jak dla mnie 3 i 4 sezon lepszy od pierwszych dwoch,a 5 jest najlepszy z calej serii.