PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 328 tys. ocen
8,8 10 1 327834
9,2 70 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Natknąłem się screena z jednego forum gdzie ktoś w miarę sensownie rozpisał jak potoczy się akcja 5 sezonu.
Wszystko jest o tyle wiarygodne że post o którym mowa został napisany na kilka dni przed
premierą 3 odcinka a jego opis zgadza się z rzeczywistością.

Na początku chciałem wrzucić tu tego screena ale zastanawiam się czy nie da to
filmzjebowym trollom materiału do spoilowania. Ostatecznie mogę podesłać na PW/maila
jeśli ktoś jest zainteresowany.

użytkownik usunięty
sarenkaf

Ja jestem skuszony tą propozycją. Możesz pisać do kogoś na PW? bo widzę, że nie masz 10 punktów w rankingu dodającego.

ocenił(a) serial na 9

Podaj maila to podeślę screena.

użytkownik usunięty
sarenkaf

szopu1920@onet . pl

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

tez bym prosił kenzol33t@gmail.com

użytkownik usunięty
sarenkaf

Wrzuć ten screen na imageshack.us lub tynipic.com i wklej linka do niego.

ocenił(a) serial na 9

Jak już mówiłem, na początku miałem taki zamiar ale boje się że zaczną tu latać trolle sypiące spoilerami na lewo i prawo niczym na forum GoT. Jeśli pojawi się więcej próśb to wrzucę na imageshacka, a póki co mogę podesłać Ci w mailu.

użytkownik usunięty
sarenkaf

Przeczytałem te SPOILERY i muszę przyznać, że robią wrażenie. Bardzo możliwe, że są one prawdziwe, dlatego mimo wszystko nie posyłałbym ich do oglądania przez wszystkich bo mogą sobie zepsuć zakończenie sezonu.

ocenił(a) serial na 8

btmroz@interia. pl bardzo proszę

użytkownik usunięty
sarenkaf

również poproszę quess@o2. pl

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Mimo, że rączki swędzą to ja sie powstrzymam :p licze na zaskoczenie za rok ;)

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

ja sie skusiłem i muszę powiedzieć że brzmi to dość pewnie

ocenił(a) serial na 10
kondziowy

Nie wątpię, ale jednak wole poczekać i dac sie askoczyc tworcom za rok :D teraz sie dowiem i cale ogldanie sezonu straci dreszczyk :P

kondziowy

Dajcie to normalnie nja imageshack jak ludzie a nie

sarenkaf

Bardzo poproszę :) Mój mail: asica919@interia. pl
Dzięki!

ocenił(a) serial na 10
Gianna_2

Koronerek007@tlen.pl

ocenił(a) serial na 8
biomek

jkbeldur@gmail.com

użytkownik usunięty
booogus

Wysłałem wam wszystkim :)

ocenił(a) serial na 10

To jeszcze ja bym prosiła. :) shinryaku@op.pl

ocenił(a) serial na 10
FridaySucks

ja też bym prosil ;d kubahehe@autograf.pl

ocenił(a) serial na 10

mógłbys ? ;)

ocenił(a) serial na 10

prosiłbym rorton9@gmail.com

ocenił(a) serial na 10

luqiluq90@wp.pl

ocenił(a) serial na 10

rowniez bym prosil ^^

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

daj na Pm , jestem ciekaw

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Ja też bym bardzo prosił o tego screena, ale tylko pod warunkiem, że nie przedstawia on czyjejś śmierci, jeżeli tak jest to nie wysyłaj bo to już będzie za duży spoiler. Wyślij na PW lub na mail Kiken.PL@gmail.com jeżeli możesz. Dzięki :)

użytkownik usunięty
Kiken_

Przedstawia i to śmierć nawet dwóch osób, z czego jedna jest pewniakiem, a druga to taki cliffhanger, więc na 100% pewne to nie jest.

ocenił(a) serial na 8

Mówisz śmierć 2 osób? Jak to sie nie spełni to sorry stary ale jesteś dla mnie frajerem roku

użytkownik usunięty
sysunia22

Tutaj masz wypowiedź opisującą S05E03. Napisał on ją 24 lipca, czyli na długo przed premierą 3 odcinka.

The new front business Saul sets up is Vamonos Pest Exterminators. Jesse and Walt utilize fumigation tented buildings as their cook sites.

Niestety, screena nie mogę tutaj wrzucić bo forum jest popie*dolone na punkcie linków zewnętrznych. Jak chcesz na mejla, zakryłem wszystko oprócz tej wypowiedzi, gdybyś nie wierzył.
I co. może uważasz, że koleś jest medium? To ty okażesz się frajerem, który nie wierzy w kompletnie nic.
Ja nie powiedziałem, że tak na 100% się stanie, tylko wierzę w to, że tak MOŻE BYĆ.

ocenił(a) serial na 10

Dobra dzięki, że mnie uprzedziłeś. Nie wysyłajcie :D

ocenił(a) serial na 8

Ok sorry pokój bracie. Przemyślałem sprawe :) Przepraszam za wczorajszy wybryk.

użytkownik usunięty
sysunia22

To kiedy na piwo?

ocenił(a) serial na 8

Haha Jak to kiedy? Podawaj adres już lecę! :D

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

leniuchowanie2@gmail.com

ocenił(a) serial na 8
sarenkaf

Ej no wszystko fajnie, ale ..... Po finale 4 sezonu sam Gilligan powiedział, ze mie wie jeszcze jak się serial skończy. Dzisaj podejrzewam ze na razie moze mieć koncepcję, ale finał serialu zeby był już gotowy wątpię. A opis 3 odcinka mógł po prostu wycieknąc od kogos z planu proste.

Ale jeśli ten scenariusz jednak by się zaczął spełniać to. proszę nie spolierujcie jak najęci, w każdym temacie ok?

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

Sorka że nie wysyłałem, nie odwiedzałem Filmwebu przez dłuższy czas a zapomniałem dodać temat do obserwowanych.
Kto jest chętny na te rzekome spoilery a nie dostał maila niech napisze jeszcze raz.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Też chętnie to zobaczę, jeśli możesz to PM ;d.

ocenił(a) serial na 9
yesiu

Podaj maila. Zapomniałem że PM nie są dostępne dla wszystkich(w tym i mnie).

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Ja także poproszę :)
xmichal.ziomek.18x@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

rorton9@gmail.com :)

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Ja jestem ciekaw skąd gość to wszystko wie.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Tez bym prosił o screena jednak ciekawość jest silniejsza :D leightkun@gmail.com z góry dzieki :D

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

proszę o przesłanie screena na PW ;)

ocenił(a) serial na 9
krl123987

Podaj maila, nie mogę wysyłać PW.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

krystian92l @ gmail . com (bez spacji) ;)

ocenił(a) serial na 10
krl123987

Mój mail: yesiu@wp.pl

yesiu

michu sa@interia pl

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Bez obrazy, ale nie kumam Was ludzie. Po co chcecie czytać to, co może się wydarzyć? Chcecie wiedzieć to już teraz? Ok, ale po co? Co Wam da ta wiedza poza spieprzeniem sobie oglądania odcinków? Ktoś kogoś zabije, a Wy będziecie ziewać przed ekranem zamiast zbierać szczęki z podłogi.

ocenił(a) serial na 10
Cycson

To jest indywidualna kwestia każdego, w moim wypadku np. spoilery nie zmieniają mojego odczucia filmu, czy scen. Co kto lubi, ja tam chętnie ten screen zobaczę jak ktoś mi wyśle :)

ocenił(a) serial na 8
Codaine

No wszysko spoko, tylko żeby zaś nie było pieprzenia jaki ten sezon 5 przewidywalny i słaby

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

oliverzaskro @ o2 pl poprosze wyslac na ten email