Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 333 tys. ocen
8,8 10 1 333247
9,1 50 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Natknąłem się screena z jednego forum gdzie ktoś w miarę sensownie rozpisał jak potoczy się akcja 5 sezonu.
Wszystko jest o tyle wiarygodne że post o którym mowa został napisany na kilka dni przed
premierą 3 odcinka a jego opis zgadza się z rzeczywistością.

Na początku chciałem wrzucić tu tego screena ale zastanawiam się czy nie da to
filmzjebowym trollom materiału do spoilowania. Ostatecznie mogę podesłać na PW/maila
jeśli ktoś jest zainteresowany.

ocenił(a) serial na 9
oliverzaskro

też proszę o wysyłkę na grzegorzpsurma@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
TedBundy

ja również, na pw poprosze

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

Poproszę batorowicz22@tlen.pl

sarenkaf

A mozesz podac LINK do tematu z którego cytowałes fragment ? Bo jakims cudem google nie pokazuje ani jednego linku wklejajac cytowane przez ciebie zdanie dotyczace recenzji odcinka trzeciego.

ocenił(a) serial na 9
appelton

To imageboard, bodajże 4chan więc tematu pewnie od dawna już nie ma o ile nie trafił do archiwum.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

No mi też zarzuć mscilba@gmail.com

proszę i dziękuję

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

oski9997@wp.pl Dzieki ;.)

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

możesz mi wysłać na pw, z góry dziękuję ! :)

ocenił(a) serial na 9
kissjeh

Nie mam opcji PW. Najlepiej podaj maila.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

kissjeh1@gmail com

ocenił(a) serial na 10
kissjeh

Ja również poproszę.
boraz1987@o2 pl

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

Ja też poproszę i z góry dzięki ;).
atagerka@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

nie może ktoś po prostu dać już linka? nikt przypadkowy w to nie kliknie...

ocenił(a) serial na 10
keeveek

też bym prosił tmktomek7@gmail.com

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

to niby jest ten spoiler

///////////////////////////////////
eXit-va
S05E03: The new front business saul sets up is Vamonos Pest Exterminators. Jesse and Walt utilize fumigation tented buildings (abandoned/forclosed?) as their cook sites.

S05E04: Jesse is shot but recovers.

S05E07: Walt kills Gomez with the ricin when Gomez discovers Walt's association with Madrigal.

S05E07: Mike almost shoots Walt when Walt hides something of extreme value. Walt concocts a plan and he and Jesse persuade Mike not to kill him and where "everybody wins".

S05E07: Walter is talking on the phone about his "plans" with Mike and Walt Jr. overhears after walking through the hall --Walt thinks he's the only one home.

S05E08: Mike is kidnapped --by madrigal? or cartel?-- when it is uncovered he was a cop and believe he is a spy/undercover cop. It is believed that the M60 is to rescue Mike or this may be part of Walts plan from e07.

S05E08: Walter is telling Sklyer that he can handle whatever Lydia is trying to do. Skyler becomes hysterical saying that things have gone too far and they've lost too much already. She starts bringing up things Walter has done, accusing him of being a murderer and that she is going to go to the DEA with the kids. She starts to run for the front door and Walt grabs her. She slaps him. Walt snaps and throws her to the ground. He begins to choke her. He's crying and screaming, "I did this for us". Skyler either goes unconscious or dies. Camera pans on Walt curled up on the ground next to her sobbing. --It is not clear if skyler is dead or unconscious, may not be shown until next season--

S05E08: Hank discovers that Walt is involved in Meth production.

Season 5 (second half): Hank is the antagonist to Walt. I speculate that the "cliffhanger" will be something that Hank sees/finds that implicates Walt in a concrete way

You're welcome.

//////////////////////////////

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

W przypadku 4 odcinka się nie sprawdził, z kolejnego raczej też nie. IMO całe szczęście. Jutro wrzucę screena na imageshacka.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Oby z "antagonista sie nie sprawdil

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Nie rozumiem, po co stworzyłeś ten temat. Efekt niestety odwrotny, zamiast troll/spoil jest zwykły spam.

ocenił(a) serial na 9
pixele

Piszesz jakby moim zamiarem było wpuszczenie spoilujących trolli na forum. No i gdzie masz ten spam?
A temat założyłem po to żeby podzielić się znaleziskiem.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Mailing spam lista tworzy się. A znaleziskiem nie podzieliłeś się wcale. Zostawiłeś tylko informacje, że coś tam gdzieś niby jest.

ocenił(a) serial na 9
pixele

>A znaleziskiem nie podzieliłeś się wcale
Wysłałem kilkanaście/ kilkadziesiąt maili z tym screenem.

A tak srysly, jak przeszkadza ci "mailing spam lista" to po prostu tu nie wchodź.

ocenił(a) serial na 8
sarenkaf

tez bym prosiła :) asiunia3221@gmail.com

ocenił(a) serial na 9
sarenkaf

<spoiler>
http://imageshack.us/f/32/1343882302402.png/

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

heh dobre

pixele

Takie głupie gadanie. Na razie wróżby tego pana, który przepowiadał kolejne odcinki w ogóle się nie sprawdzają.

ocenił(a) serial na 10
sarenkaf

Sorry ze odkopuje ale uwaga uwaga chcialbym zwrocic uwage na to, ze wyglada na to, ze spoiler do odc 7 jest prawdziwy.

użytkownik usunięty
oski9997

Zgadza się. Szczególnie moją uwagę zwróciło "Everybody wins", które wypowiedział Walter w obecnym odcinku. Chyba to będzie prawda. Poza tym, Gomez raczej długo nie zabawi w serialu bo na imdb w obsadzie ma wpisany czas występowania tylko do 2012 (czyli pierwsza część 5 sezonu), przy czym reszta ma do 2013 (musiała być aktualizacja i ktoś już widział cały sezon i to wpisał).

ja też gdzieś czytałam że Jesse ma być postrzelony - teraz nie mogę tego znaleźć. może pomylili numery odcinkow w tych spoilerach. nie wiem skąd to wzieli ale wygląda na to że to moze byc prawda.