O co chodzi w tym serialu? Skąd taka wysoka ocena? Gdybym nie oglądał, to bym nie oceniał, specjalnie jednak zobaczyłem parę odcinków i muszę przyznać, że jestem zażenowany. Co to ma być? Jakiś typ siedzi na chacie i przychodzi łysy rudy z brodą i mówi 'siemanko' i tamten do niego 'no siemasz breaking bad' - co to w ogóle ma znaczyć? 'złe włamanie' ? ten serial miał być o włamywaczach, którym nie wyszło? Na czym to ja skończyłem.. aa no tak.. i ten rudy mówi "ooo gdzie jest ten trup", a tamten "sory breaking, ale polałem go kwasem w wannie i sąsiadów zalałem.." nO KU*** to jest serial na miare XXI wieku? Spartacus jest 10x lepszy niż ten chłam komercyjny, który w ogóle nie ma sensu kompletna porażka tak samo jak dexter i m jak miłość.
Nawet toy story 3 jest lepsze -.-
Pozdrawiam
Współczuję Ci bycia czarnoskórym bękartem, naprawdę, ale to nie upoważnia Cię do obrażania innych ludzi.
Z wyrazami współczucia.
Pozdrawiam.
a ja wspolczuje bycia ci mentalnie niedojrzalym dzieciakiem, ktory nie potrafi zrozumiec bardziej skomplikowanych i ambitnych rzeczy jak serial BB
Jeśli ten gniot jest twoim zdaniem rzeczą bardziej skomplikowaną i ambitną, to współczuję.
Pozdrawiam.
haha wiekszego przygłupa to tylko w komentarzach na pudelku widzialem, zresztą całkiem przypadkowo. Przeciez on trolluje ćwiermózg zeby tylko ludzi prowokować. Za ambitny serial dla Ciebie, stąd te komentarze. Barwy szczęscia są ci dane - Ty tumanie :).
Ty za to niezłego intelektualiste zgrywasz, a jak wiadomo dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
Pozdrawiam przeserdecznie.
Ten cytat Jeana Cocteau prawidlowo brzmi: dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
Ten cytat idealnie odzwierciedla twoja glupote, jest ona tak czysta i debilna w swojej prostocie, ze napewno twoi rodzice nie beda miec z ciebie w przyszlosci pociechy.
Gratuluję umiejętności posługiwania się google, ale i tak się ponownie zbłaźniłeś, ponieważ nie twoja wersja cytatu wcale nie jest prawidłowa.
Pozdrawiam.
cytat dobrze znam synku, czesto sie nim posluguje w stosunku do takich pajacow jak ty
Lepsze bycie pajacem niż czarnoskórym bękartem, to nie ulega wątpliwości.
Pozdrawiam.
sugerowanie sie nikami czy aliasami jest rownie glupie jak ocenianie ksiazki bez wczesniejszego jej przeczytania, takze daruj sobie.
Bynajmniej, boli mnie głupota ludzka, zwłaszcza takich osób jak Ty.
Pozdrawiam serdecznie.
Szkoda tylko, ze nie widzisz, że to ty jesteś wyjątkowo głupi, a Bastard cie zjada w każdym aspekcie. Twoje argumenty to jakaś masakra, dziecinada i przejaw naprawdę małego ilorazu inteligencji. Ogarnij swój tępy jak zapałka łeb bo to już nawet nie jest śmieszne, tylko irytująco żenujące.
Twoim dramatem jest to, ze nawet nie wiesz co to znaczy myslec, a co dopiero brac sie za ten proces wysiłku intelektualego.
Licytujesz się jak dziecko, a masz 50 lat. Wiekowo to się dobraliście z tym całym breaking badem.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie karmcie trolla! Skończcie tą bezsensowną dyskusję z nim to on też skończy.
Nie czym tylko kim.
Spartakus (zm. 71 p.n.e.) – niewolnik, gladiator rzymski, z pochodzenia prawdopodobnie Trak. Przywódca największego i najgroźniejszego w historii Rzymu powstania niewolników.
Dla porównania:
Breaking Bad (stary piernik) - chudy, rudy, tłusty łysy dziad z brodą w okularkach, który postanowił zostać gangsterem i chociaż się nie nadaje, to mu to ogromnie pasi. Pajac jakich mało.
Pozdrawiam.
Jak mozna byc tak bezgranicznie tepym, Breaking Bad tłuku uposledzony to tytul serialu. Wchlonie to kiedys twoj pusty łeb?
Spartakus prawdziwy moze i jest taki jak w tej twojej formulce z wikipedii, ale ten pajac z tego serialu klacy c to na pewni nie ta sama posatc.
"Breaking Bad (stary piernik) - chudy, rudy, tłusty łysy dziad z brodą w okularkach, który postanowił zostać gangsterem i chociaż się nie nadaje, to mu to ogromnie pasi. Pajac jakich mało."
W 5 sezonie ten rudy, chudy itd, zarabia milion dolarow tygodniowo, wszyscy sie go boja i stworzyl najwieksze imperium metaamfetaminy, Najpierw obejrz jak sie rozwinela jego karioera "gangstera" a potem pajacu komentuj.
PS:
Spartakus to i osoba i serial, tak więc tym bardziej czym, a nie tylko kim - w zdaniu było użyty też tytuł Breaking Bad, co wskazuje odbiorcy, ze "kim" to błędna interpretacja.
Ja wcale nie jestem fanem Breaking Bad, niespecjalnie mnie wchłonął, za to Spartakus to najgorszy serial jak widziałem w ciągu ostatnich kilku lat, trudno zrozumieć jego atuty, no chyba że jest się fetyszystą krwi.
Widzisz, można się pomylić, bo jednak jedno i drugie, to oprócz tytułu serialu, także imię.
Pozdrawiam.
Śmieszny jestes ,jak można dać 1/10 Pulp fiction a balwankowi 10 hahaha .Jak ty to na poważnie oceniasz to masz naprawdę uszkodzony dekiel.A jak nie to zamiast trolingu może lepiej wyjdź na świeże powietrze troche.
Jak jesteś taki szpieg, to sam sobie sprawdź, czemu dałem pulp shitcion szmatę. Widzę, że Ty kierujesz się tylko zdaniem większości i dopasowujesz do schematów. Musisz dobrze się czuć w demokracji, zazdroszczę.
Pozdrawiam.
Szpiegiem akurat nie jestem ale za to ciekawski czasem tak, nie wiem skąd wnioskujesz że sugeruję się zdaniem większości ,oceniam według tego czy coś mi sie podoba czy nie ,za to ty oceniasz troche dziwnie i chyba tylko dlatego tak dziwnie żeby móc byc trolem nr.1 bo jak można Skazani na Shawshank oceniać tak nisko ,no tak ale dla ciebie pewnie też gniot i chlam,więc jak to juz ktoś mówił wcześniej nie ma co cie karmić trolu :)
Oceniam tak jak uważam i Tobie też to radzę. Nie kieruj się zdaniem innych, duży już jesteś.
Pozdrawiam.
o f.uck, nawet nie sprawdzalem wczesniej jak oceniales inne filmy. No to teraz potwierdzasz ewidetnie to jak tępym dzieciakiem jestes.
Pulp Fiction 1/10 hahhahah Jeden z najwazniejszych filmow w historii kina. Nastepnie: Fight Club 3/10, Siedem 4/10, Chlopcy z Ferajny 5/10, Infiltracja 2/10 hahhaha, hahha Forest Gump 5/10 haha, a innym gownom wysokie noty dajesz, filmom, ktore nie maja zbyt wiele wartosci.
No to ja sie nie dziwie dlaczego ty piszesz bez ładu i skladu i zadnej merytoryki, jak znasz w ogole to slowo. Jestes prosty wiec lubisz prostote w filmach, ktora nie zmusza za bardzo do myslenia, bo sam taki jestes prymitywny.
Jak coś jest w top10 na jakiejś stronie internetowej, to jest najważniejsze w historii kina? Współczuję podatnośni na zdanie innych, jesteś banalnym człowiekiem.
Pozdrawiam najmocniej.
Nie sugeruje sie jakims rangkingiem top filmow zeby dac ocene wlasciwa dobrej produkcji. jak ktos daje takim klasykom i kamieniom milowym w historii kina jak Pulp Fiction 1/10 albo tak zalosnie marne noty reszcie filmow, ktore wymienilem, to jedyne jakie ma prawo to zamknac ta glupia jadaczke i nie wypowidac sie na wieki o zadnym filmie lub serialu, bo nie ma zadnych kompetencji do oceniania filmow. Nie znasz sie czlowieku na tych dziedzinach wiec stul paszcze, bo juz wnerwiasz tutaj wszystjkich
Przestan tez pozdrawiac co chwile bo to infantylne.
Infantylne jest toczenie piany w obronie jakiegoś chłamu. Nie masz poważniejszych problemów, smutny człowieku?
Pozdrawiam serdecznie.
Z chłamu to ty sie wygrzebales, intelektualna niemoto. Dla takicj jak ty prymitywow chlam, dla rozumnych ludzi genielny serial.
Obrażaj dalej, utrzymuj ludzi w przekonaniu, że ten serial jest dla chamów i prostaków.
Pozdrawiam.
Jezusie kochamy, ty widzisz co piszesz ?
"Obrażaj dalej, utrzymuj ludzi w przekonaniu, że ten serial jest dla chamów i prostaków.
Pozdrawiam."
Ja uwazam ze jest dla prymitywow, czy ty? Ja twierdze zupelnie odwrotnie, kolejny dowod na twoj pusty łeb. Nie wiesz sam co piszesz, masz jakis powazny zastaoj łba, tragedia hahah
Ty nawet sieroto nie wiesz co sam piszesz, grzebiesz sie kazda wypowiedzia kolejna.
Musisz wziąc parę głębokich oddechów i na spokojnie, raz jeszcze przeczytać moją wypowiedź:
"Obrażaj dalej, utrzymuj ludzi w przekonaniu, że ten serial jest dla chamów i prostaków.
Pozdrawiam."
Widzisz, w tym zdaniu chodzi o to, że rzucając wyzwiskami, wcale nie reprezentujesz strony broniącej serialu, tylko przeciwnie, pokazujesz, że fani tego gniota nie potrafią się zachować, udają inteligentów jak ten ich rudy idol, a na każdym kroku im słoma z butów wychodzi.
Teraz to dopiero się popisałeś.
Pozdrawiam.
tlumacza sie winni, a z twoim tak niskim IQ napewno moja wersja jest pewna. Wszyscy tutaj z ciebie juz leja, lubisz byc wysmiewany ?
Nareszcie zrozumiałeś, jakim ćwierćmózgiem jesteś i od razu nabrałeś pokory... "tłumacżą się winni" i siedzi smutny. Brawo, oby tak dalej.
Pozdrawiam.
smutny nie siedze, to z ciebie cymbale wszyscy sie smieja, ja juz nie bede, nie twoja wina, ze taki sie urodziles. Twoje lico nieskalane jest mądrą myślą i zapewne nigdy nie bedzie. Z glupoty nie mozna sie ciagle smiac, w pewnym momencie robi sie żal czlowiekowi takich osob. Mimo wszystko mam nadzieje ze kiedys sie rozwiniesz w pelni intelektualnie, zycze ci tego :)
Jeśli osoba rozwinięta w pełni intelektualnie prezentuje się tak jak Ty, to dziękuję, postoję.
Pozdrawiam.
alez twoje wypowiedzi sa przewidywalne, nawet pojechac nie potrafisz mi z jakas wieksza finezja, w sumie, cytujac Bogusia Linde...."nie chce mi sie z toba gadac...."