PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325804
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

wczesniejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

nie wiem czy ktos z was pamieta, ale chyba w 3 albo 4 sezonie na poczatku pewnego odcinka byla
pokazana scena , sprobuje wam ja lekko przyblizyc.
przed domem walta staly jakies biale lub czarne vany. przed domem byly 2 worki z cialami, a w
domu i przed krecili sie ludzie w bialych kostimuach , cos jakby po skazeniu chemicznym .

orientujecie sie moze z czym to moze miec zwiazek?

haubi

Było to związane ze zderzeniem dwóch samolotów, za którym odpowiadał ojciec zmarłej Janet, prawdopodobnie się to stało nad domem Walta, gdzie do jego basenu powpadały, rożne rzeczy, czy tez ciała, w tym ten tajemniczy różowy pluszak. Ja przynajmniej tak to odebrałem.

ocenił(a) serial na 10
BeatPrem

nie zgodze sie z toba. mysle ze to moze miec zwiazek ze spalonym domem Waltera. na coz , dzisiaj zobaczymy jak to sie wszystko potoczy ;)

haubi

A ja nie zgodzę się z Tobą. To miało miejsce nie w 3 lub 4 sezonie a ostatnim odcinku drugiego sezonu i było nawiązaniem do sytuacji z wybuchającym samolotem.

ocenił(a) serial na 10
Sebu_BGZ

kurde az tak bardzo sie pomylilem ? no coz, dzieki :) caly czas czekalem az bedzie jakies powiazanie miedzy tym watkiem ..

ocenił(a) serial na 9
haubi

Tak nawiasem mówiąc to chata Walta nie spłonie. Scena z przyszłości w odcinku 9 sezonu 5 pokazywała, że dom był co prawda opuszczony i zaniedbany ale na pewno nie spalony.