Bridgertonowie

Bridgerton
2020 -
7,0 54 tys. ocen
7,0 10 1 54154
6,0 12 krytyków
Bridgertonowie
powrót do forum serialu Bridgertonowie

Plantacje

ocenił(a) serial na 1

Mam nadzieję, że skoro to fantasy to w którymś odcinku zobaczymy białych niewolników zasuwających na plantacjach czarnoskórych panów. Wtedy uznam, że jest to spoko serial

Agniete

Nie przypominam sobie, żebyśmy byli na Ty. Pani zdanie na mój temat mam dokładnie w tym samym miejscu, gdzie Pani ma moje. Także remis.

veeeeteq

To nie zdanie na Twój temat tylko na forsowanej opinii i wizji świata. Wow.

_KzO_

Czekam na wasze komentarze jak w serialu o Nelsonie Mandeli zagra bialy glowna role

ocenił(a) serial na 1
Amiga1240

A stanie się to gdy słońce zacznie wschodzić na zachodzie,a zachodzić na wschodzie. Góry popękają, a morza wyparują. ..

ocenił(a) serial na 3
_KzO_

Ja czekałem na kosmitów. Byłoby tak samo realne. Ogólnie serial bardzo słaby w ogóle nie czuć XIX klimatu, wszystko jakoś takie sztuczne

_KzO_

Albo białych z plemienia Hutu mordujących biednych czarnych z plemienia Tutsi.

Lukas_Art

Tak było, to jest prawda historyczna.

ocenił(a) serial na 1
_KzO_

W nosie mam poprawność polityczną, ta produkcja to nie drama kostiumowa ale tani erotyk fantasy przypominający jakieś smętne fanfiction dla ubogich duchem i ciałem "obudzonych" gimnazjalistek.

_KzO_

Też sobie pomyślałem, że można by było w tej konwencji nakręcić film, w którym czarni przypływają statkami do Afryki i lądują do klatek Ina statki białych niewolników.

_KzO_

No, kakało im się wylało na taśmy :)

ocenił(a) serial na 10
_KzO_

Nawet tutaj sa rasisci…eh

_KzO_

Haha dokładnie