Broadchurch

2013 - 2017
7,9 47 tys. ocen
7,9 10 1 47433
7,7 18 krytyków
Broadchurch
powrót do forum serialu Broadchurch

5 odcinek?

ocenił(a) serial na 9

jak to piąty odcinek " w tym roku " no bez żartów że trzeba będzie czekać nie wiadomo ile?

NikKI76

No tak, piąty odcinek drugiego sezonu. Ten serial, jak większość seriali wychodzi raz na tydzień. Gdzie tu problem?

ocenił(a) serial na 9
navyblue_fw

w tym problem, że jak odcinek wychodzi co tydzień , co jest normalne, jest napisane że -najbliższy odcinek za 6 dni- , w przypadku broadchurch jest napisane że najbliższy odcinek ma być - w tym roku - więc wywnioskowałam że ma być dłuższa przerwa, nie wiadomo jaka.

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

Sprawdziłam na stronie itv i w następny poniedziałek ma być emitowany 5 odcinek :)

ocenił(a) serial na 9
Zly_cholesterol

dziękuję Ci bardzo, sprawdzałam tylko na filmwebie odcinki i nie ma daty, super:)mogłam posprawdzać zamiast panikować:)

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

Ja też wpadłam w panikę, bo nawet tygodniowa przerwa to za dużo! ;) Przeraziłam się, gdy zobaczyłam, że imdb też nie podaje dat premier i dopiero itv ukoiło moją zbolałą duszę :P

ocenił(a) serial na 9
Zly_cholesterol

dobrze że poszukałaś, bo zawsze była podana data, a teraz nie:) a czekam na trzy seriale po rocznej przerwie i jakby mi przyszło znowu czekać, i to na taki...)

ocenił(a) serial na 9
NikKI76

Znam ten ból, czekam na Sherlocka :(

ocenił(a) serial na 7
Zly_cholesterol

dobry 2 sezon ??

ocenił(a) serial na 9
Maverick0069

swietny, jest wątek poprzedniego śledztwa, a w bieżącym wychodzi wiele niejasności:))warto:)

ocenił(a) serial na 9
Maverick0069

Zdania są podzielone. Niektórzy narzekają, że drugi sezon jest troszeczkę słabszy, że nie zaskakuje tak, jak pierwszy. Że muzyka jest zbyt dramatyczna. Inni twierdzą, że Broadchurch trzyma poziom i możemy się spodziewać mocnego finału. Myślę, że warto obejrzeć, choćby po to, żeby wyrobić sobie własną opinię :)

Zly_cholesterol

Ja przychylam się do stwierdzenia, że drugi sezon trzyma poziom, jest nawet ciekawej, bo poza kontynuacją sprawy z pierwszego sezonu pojawia się drugi wątek. Jestem ciekaw finału