jak to piąty odcinek " w tym roku " no bez żartów że trzeba będzie czekać nie wiadomo ile?
No tak, piąty odcinek drugiego sezonu. Ten serial, jak większość seriali wychodzi raz na tydzień. Gdzie tu problem?
w tym problem, że jak odcinek wychodzi co tydzień , co jest normalne, jest napisane że -najbliższy odcinek za 6 dni- , w przypadku broadchurch jest napisane że najbliższy odcinek ma być - w tym roku - więc wywnioskowałam że ma być dłuższa przerwa, nie wiadomo jaka.
Sprawdziłam na stronie itv i w następny poniedziałek ma być emitowany 5 odcinek :)
dziękuję Ci bardzo, sprawdzałam tylko na filmwebie odcinki i nie ma daty, super:)mogłam posprawdzać zamiast panikować:)
Ja też wpadłam w panikę, bo nawet tygodniowa przerwa to za dużo! ;) Przeraziłam się, gdy zobaczyłam, że imdb też nie podaje dat premier i dopiero itv ukoiło moją zbolałą duszę :P
dobrze że poszukałaś, bo zawsze była podana data, a teraz nie:) a czekam na trzy seriale po rocznej przerwie i jakby mi przyszło znowu czekać, i to na taki...)
swietny, jest wątek poprzedniego śledztwa, a w bieżącym wychodzi wiele niejasności:))warto:)
Zdania są podzielone. Niektórzy narzekają, że drugi sezon jest troszeczkę słabszy, że nie zaskakuje tak, jak pierwszy. Że muzyka jest zbyt dramatyczna. Inni twierdzą, że Broadchurch trzyma poziom i możemy się spodziewać mocnego finału. Myślę, że warto obejrzeć, choćby po to, żeby wyrobić sobie własną opinię :)