Broadchurch

2013 - 2017
7,9 47 tys. ocen
7,9 10 1 47433
7,7 18 krytyków
Broadchurch
powrót do forum serialu Broadchurch

Nie no, po prostu rewelacja!!! Previously on Broadchurch głosem Tennanta, aż ciarki przeszły :) Taki trochę nudny na początku, ale końcówka P O W A L A. Zastanawia mnie Ksiądz. Mam nadzieję, że nie zrobią z niego kolejnego pedofila, bo to byłoby zbyt sztampowe. Ciekawi mnie również Tajemnica Hardy'ego (miły dodatek w postaci Medium:). Ogólnie w tym odcinku tyle się działo (narkotyki, ciąża, pieniądze, deskorolka, chatka, "maile" Danny'ego), że aż zastanawia co będzie dalej :D Może kolejne morderstwo - stawiam na dziennikarkę - wnerwia mnie niesamowicie. Ewentualnie można zastąpić ją Mamusią, też irytująca.
Podsumowując. W tej chwili, moja ulubiona nowość!

AgaNas

Ja tez jestem po 2 odcinku, faktycznie duzo sie działo, ale zastanawia mnie totalna nieudolnośc i jakiś taki marazm policji. Przeciez maja tyle tropów, tylu ludzi przesłuchuja i nie zadaja im własciwych pytań, ba - nie przesłuchują nawet tych, których pownni (przeciez ta starsza blond sprzątaczka podczas rozmowy z Tennantem zachowywala sie co najmnie dziwnie). Tannent kiedy przylapł ojca Dannego na kłamstwie nie zapytał go nawet dlaczego skłamał, tylko płynnie przeszedł do zadawania nastepnych pytan. Troche to irytujące...