PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662945}

Broadchurch

2013 - 2017
7,9 47 tys. ocen
7,9 10 1 46928
7,8 22 krytyków
Broadchurch
powrót do forum serialu Broadchurch

Na ofcijalnym FP serialu pojawił się obrazek z bukietem kwiatów na piachu z napisem... Broadchurch will return. Cieszycie się?

Mytherios

Serial się już skończył. Kończą także na trzecim sezonie, nie będzie już więcej.

https://www.facebook.com/BroadchurchTV/photos/a.1481233202093579.1073741828.1479 187075631525/1871714723045423/?type=3&theater

ocenił(a) serial na 9
karcianh

Trochę szkoda, bo świetny serial, a trochę nie, bo gorsze od szybkiego zakończenia jest męczenie widzów nieudanym, nowym sezonem.

ocenił(a) serial na 9
mersiaczek

Tyle, że 3 sezon jest świetny i trochę szkoda, że nie będzie więcej.

ocenił(a) serial na 9
anro

Fakt, ale co równie dobrego mogliby wymyślić w takiej małej mieścinie? Dlatego cieszę się trochę, że zakończyli w tak dobrym momencie.

ocenił(a) serial na 8
anro

gdzie można obejrzeć ostatni odcinek 3 sezonu??? zżera mnie ciekawosc:D

ocenił(a) serial na 8
karcianh

I dobrze, bo trzecia seria była dużo słabsza, wymuszone wątki, dłużyzny i niepasująca do dwóch pierwszych, które są dla mnie całością i świetnym serialem.
Oczywiście fajnie było znów zobaczyć "starych" bohaterów i poznać nowych, ale z drugiej strony brakowało mi jednak tego "czegoś" co miała szczególnie pierwsza seria, a druga była domknięciem otwartych wątków.

UWAGA SPOILER

Zakończenie historii Marka i Beth - świetne w drugiej serii, natomiast w trzeciej zamotane i na końcu strasznie przygnębiające. Wątek Joe'go wciśnięty wg mnie na siłę.

ocenił(a) serial na 9
abigail_

jak dla mnie część pierwsza 9-10/10, część druga 7/10, część trzecia (chociaż trochę przewidywalna) 8-9/10. Końcówka z najazdem kamery na miejsce gdzie wszystko się zaczęło dobra :).

ocenił(a) serial na 8
karcianh

Niby lepiej zostawić po sobie niedosyt niż przesyt, lecz jednak trochę szkoda żegnać się z tak ciekawymi bohaterami.

Mytherios

w/g mnie 3 sezon tak samo swietnie prowadzony i tak samo ciekawy jak poprzednio - polecam:-) , tylko sie "smutno" konczy:-)

Mytherios

Skończyłem właśnie 3 sezon,podobał mi się,(mimo że od początku przewidziałem mniej więcej kto jest sprawcą),czytam właśnie że 3 sezon jest ostatni i 4 już nie będzie,zła informacja zwłaszcza że koniec 3 sezon czuć bardziej jak zakończenie sezonu a nie całego serialu.Także tutaj zawód bo mogliby w takim razie lepiej serial zakończyć.

Adorianu

Cześć, czy oglądał ktoś online sezon 3 z napisami? Na alltube jest lektor. 1 i 2 oglądałem na Netflixie, a sezonu 3 jeszcze nie wrzucili co jest dla mnie trochę niezrozumiałe.

ocenił(a) serial na 2
Mytherios

Pierwszy sezon rewelka, drugi już gorzej. Ale ocenę zaniżam za sezon trzeci, który aż kipi i zalewa ekran poprawnością polityczną. Jako widz, czuję się jakbym w ryj dostał. Coś potwornego, nie da się opisać poziomu obrzydzenia, jak traktują widza tym nachalnym wpychaniem tej chorej ideoligii na siłę.
Praktycznie każdy podejrzany (biały) w sezonie 3 z góry jest skazany przez śledczych bez dowodów o seksizm i inne poprawnie polityczne pierdoły, robią sobie co chcą, nie mają przeszkód w swoim bojowaniu ze złymi białymi ludźmi, którzy widzą w kobietach jedynie obiekt pożądania. Gdzie nie pójdą naskakują na podejrzanych z góry narzucając im co myślą i co robią. Przestali być obiektywni serial zaczął wyglądać jak jakiś chory pomnik manify. Nieważne czy powstanie kolejny sezon czy nie, ja tego oglądać nie będę.

ocenił(a) serial na 7
Mytherios

A wiadomo może kiedy będzie dostępny na netflixie?

piratee

Dzisiaj zauważyłam, że dodali 3 sezon na Netflixie.