PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685359}

Brooklyn 9-9

Brooklyn Nine-Nine
2013 - 2021
8,0 43 tys. ocen
8,0 10 1 43009
7,8 30 krytyków
Brooklyn 9-9
powrót do forum serialu Brooklyn 9-9

Serial zapowiada się świetnie. Fajne postaci i naprawdę zabawny humor (szczególnie sytuacyjny). Terry Crews jak zawsze bezbłędny :D Chce więcej!

Matt_888

Pilot nawet, nawet, uśmiałam się parę razy, więc nie jest źle. Zobaczymy jak będzie dalej i czy serial w ogóle przetrwa przy takiej konkurencji, jaką ma.

elenkaa

No niestety nie wystartował rewelacyjnie (6 mln widzów to nie 10), a w przyszłym tygodniu już gigantyczna konkurencja w postaci SHIELD i NCIS...

ocenił(a) serial na 8
Matt_888

Serial może i ma potencjał, pilot fajnie się prezentuje i zapewne z każdym kolejnym odcinkiem wszystko bardziej by się rozkręcało, ale nie ma co ukrywać, że jest na przegranej pozycji z takim miejscem w ramówce.. Szkoda, naprawdę szkoda.

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

Dokładnie. Szkoda mi serialu. Pewnie odpadnie po pierwszym sezonie tak jak to zapowiedzieli w ,,Linczu James'a Franco''( w którym to Samberg brał udział ).

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

A ja ani razu i odpuszczam sobie oglądanie.Serial jest przeciętny.

ocenił(a) serial na 4
Matt_888

Ściągnąłem cztery odcinki, a po pierwszym przycisk DEL zbliżał się do mojego palca. Niestety serial przeciętny.
Niestety nie mam swojego rabina, który mi wytłumaczy, dlaczego ma taka wysoka notę.
Jak dla mnie słabiutki, naiwny co jeszcze nie jest najgorsze.....ale Czarny Komendant Gej w pierwszym odcinku, najbystrzejszy w oddziale jest Żyd i lgnąca do niego latynoska. Do tego dwoje białych - jeden nie w pełni rozwinięty i jego obiekt marzeń (mieszanka urody i neurozy).
Tak bardzo oryginalny amerykański film, takkk boki zrywać.

Podsumowując - momentami zabawny, ale bardzo przeciętny serial - raczej szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 4
yuutoo

Tez nie przypadł mi do gustu ,obejrzałem kilka odcinków i na tym zakoncze

yuutoo

wydaje mi się, że to typowo amerykańska komedia. niektóre żarty mogą się wydawać nieśmieszne, bo zwyczajnie zawierają odniesienia do tylko amerykańskiej popkultury- choćby postaci: aktorów, sportowców, polityków etc. w Polsce zupełnie nieznanych...

nie mogę ostatnio znaleźć na naszym podwórku czegoś przy czym mógłbym się pośmiać- nie robi się u nas komedii. to już nie czasy np. "13 posterunku" przy którym nie raz płakałem ze śmiechu (przywołuje ten tytuł nie tylko ze względu na policję w roli głównej). generalnie nie znam nowych polskich seriali komediowych... w TV przewijają się stare produkcje ATM albo Graczykowie. :/