PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685359}

Brooklyn 9-9

Brooklyn Nine-Nine
2013 - 2021
8,0 43 tys. ocen
8,0 10 1 43009
7,8 30 krytyków
Brooklyn 9-9
powrót do forum serialu Brooklyn 9-9

Takiego serialu właśnie potrzebowałem. Klimat "The Office" przeniesiony na posterunek policji. Świetnie dobrana obsada, która właściwie nie ma słabych punktów. Humor, choć momentami prost...acki nie przekracza pewnych granic. Poza tym to lekka komedia, przy której można wyłączyć myślenie i po prostu się zrelaksować. Czuć powiew świeżości w porównaniu do niektórych sitcomów czy seriali komediowych, które silą się na bycie głębokimi i dojrzałymi. Od tego mamy poważne produkcje.
Jeżeli ktoś chce się pośmiać i ma dystans do (niekiedy) nisko latających żartów - polecam.
9/10

PieczykM

Powiadasz? Właśnie szukam czegoś fajnego po skończeniu 'The Office' ;)

ocenił(a) serial na 9
ares765

Powiadam ;) Bardzo podobne do "The Office", może bardziej rozrywkowe i aktorzy nie mówią "do kamery", ale w kwestii ciekawych postaci i gagów jest świetnie.

PieczykM

Czas zacząć coś nowego, bo już 4 razy obejrzałem wszystkie sezonu The Office ;>

ocenił(a) serial na 9
ares765

Nieźle, ja tylko raz :) Skoro lubisz takie klimaty to Parks and Recreation nawet lepiej wpasuje się w Twój gust. Przypomina "The Office" bardziej niż Brooklyn 9-9 :)

PieczykM

Jestem w środku pierwszego sezonu i ogląda się fajnie, a za Parks and Recreation też mam niedługo zamiar się wziąć ;)