PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685359}

Brooklyn 9-9

Brooklyn Nine-Nine
2013 - 2021
8,0 43 tys. ocen
8,0 10 1 43039
7,8 30 krytyków
Brooklyn 9-9
powrót do forum serialu Brooklyn 9-9

Zapowiadało się bardzo dobrze.

Ot bardzo chciałem zobaczyć Samberga w akcji.

Do tego Terry...

Do obsady nie można się przyczepić.

Scenarzyści są za to marni.

Obejrzałem 4 pierwsze odciniki i ... klapa.

Nie ma dobrych żartów. Jest humor postaci...niby...

Słabo jest i tyle.

ocenił(a) serial na 10
MrocznyZiutek

Zobacz 6 i 7 ale jak ci pierwsze nie podeszły to już nic raczej nie zmieni twojego zdania.

ocenił(a) serial na 9
MrocznyZiutek

Jak dla mnie spoko. Może nie ma tam humoru jak w sitcomie, ale za to są naprawdę fajne postacie, seksowne maniurki i spoko bohaterowie. Nawet jak się nie śmieję, to z chęcią oglądam każdą scenę. Aktorzy są odpowiednio zróżnicowani i ładnie się uzupełniają, a Andy fajnie pcha całą fabułę do przodu. Wszystko szybko i lekko się dzieje, co sprawia, że jest to jeden z najprzyjemniejszych w oglądaniu seriali.

ocenił(a) serial na 9
MrocznyZiutek

Mi też się serial całkiem podoba. Wprawdzie jest bardzo naiwny i stereotypowy, ale nie ujmuje mu to uroku. Jego wielkim plusem jest to, że nie jest kolejnym serialem kanapowym, gdzie akcja dzieje się w większości w mieszkaniu, w którym bohaterowie gadają głównie o swoich żałosnych związkach.

ocenił(a) serial na 5
MrocznyZiutek

Zgadzam się w całej rozciągłości.
Nie wiem skąd takie zachwyty większości.
Jest mnóstwo lepszych seriali komediowych.

ocenił(a) serial na 7
speedy179

Hmm... Ja znalazłem tylko dwa. Modern Family i Archer. Podaj inne przykłady jeśli możesz, z chęcią obejrzę :)

ocenił(a) serial na 5
Jazzers

Proszę bardzo:
Two And A Half Men, Raising.Hope, How.I.Met.Your.Mother, Chuck, The Middle, Last.Man.Standing.
To tylko kilka aktualnie emitowanych.

ocenił(a) serial na 7
speedy179

Tak myślałem, mamy różny gust i różne poczucie humoru. Żaden z w/w do mnie nie trafia. Ba, nie jestem w stanie się uśmiechnąć oglądając którykolwiek z nich :)

ocenił(a) serial na 8
speedy179

oglądałem wszystkie HIMYM i Chucka - oba przestają być komediowe po 2-3 sezonach... o ile chuck wybronił się bohaterami. To historia teda pod względem żartów jest masakrycznie słaba. Żarty od kilku sezonów wywołują we mnie czasami niesamowite uczucie - tylko w tym serialu byłem tak zdegustowany jakością żartu...
A samo b99 polecam - nie jest to najlepszy serial komediowy, ale jednak lekki żart bardzo dobrze podchodzi. Przynajmniej czym dalej tym lepiej (pierwszy odcinek słabo mi podszedł, ale kolejne były dużo lepsze).

ocenił(a) serial na 8
sonioq

jako że nie mogę edytować to poprawię tutaj mój błąd: ted przestał być komediowy trochę później niż podałem (gdzieś koło 7 sezonu? sam nie wiem). Niestety i tak ostatnie sezony tak popsuły ten serial że w tym momencie odradziłbym nawet jego zaczynanie....

ocenił(a) serial na 2
speedy179

Chuck nie jest aktualnie emitowany - zakończył się 2 lata temu !

MrocznyZiutek

Właśnie mam zamiar zabrać się za ten serial , jakoś do tej pory nie miałem okazji go oglądać, ale z taką obsadą myślę że będzie dobrze .

demson

Pozostaje mi tylko zwrócić honor założycielowi wątku .

Sztuczne , wymuszone poczucie humoru . Ciężko się ogląda taki plastik .

na szczęście znalazłem dużo ciekawszy serial którego do tej pory nie miałem okazji oglądać, Community .

ocenił(a) serial na 2
demson

Ja również odpadłem. Obejrzałem 9 odcinków, skończyła się moja cierpliwość, osobisty cancel.

demson

Wszystko fajnie, ale Community też przestaje śmieszyć gdzieś między 3. a 4. sezonem bodajże.

Quox

Faktycznie czwarty sezon strasznie słabo wypadł . Na szczęście aktualnie emitowanym, piątym sezonem jestem bardzo pozytywnie zaskoczony .

ocenił(a) serial na 9
demson

4 słaby, bo główny scenarzysta inny był