PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98285}

Brygada ratunkowa

Third Watch
1999 - 2005
7,6 3,1 tys. ocen
7,6 10 1 3054
Brygada ratunkowa
powrót do forum serialu Brygada ratunkowa

Gdzie jest Bosco

ocenił(a) serial na 10

Czy mógłby mi ktoś przypomnieć co się stało z Bosco w piątym sezonie, bo widzę, że go nie mam w szóstym. Oczywiście widziałem wszystkie odcinki itp. (niestety bez pierwszego odcinka 6 sezonu, bo nie wiedziałam, że TVN będzie grać BR, swoją drogą szkoda, że nie reklamowali serialu). Cóż się stało w mim ulubionym bohaterem???

ocenił(a) serial na 10
derrek

jak zadzialapewne dorum to ci skopiuje moje posta, gdzie pisze na ten temat.
Bo na tym forum zalozylismy temat o Brygadzie i tam napisalam co sie stalo z Bosco :)
Wiec cierpliwosci, do jutra odpisze :)

ocenił(a) serial na 8
elane

hmm, no z tego co pamiętam, to własnie nie dawno został bardzo powaznie postrezlony, podczas gdy jacyśtam ludzie z mafii zrobili sobie najazd na szpital, gdzie byli wszyscy policjanci, bo chcieli sobie Cruz chyba zabić... no i nasz dzielny Bosco obronił Yokas własnym ciałkiem, no i teraz sam bidulek jest bardzo cięzko poturbowany... pamiętam, że mu żuchwę przestrzelili, a co jeszcze to nie dokładnie :P ale chyba cos w klatkę piersiową... :)

ocenił(a) serial na 8
_Agnieszka_

taa, teraz przeczytałam sobie jeszcze raz Twojego posta no i skoro mówisz, że nei widziałeś teraz pierwszego odcinka to wszystko jasne :)
ja też bym nie wiedziałą, że jest... musze powiedzieć, że filmweb mnie oświecił :) bo mi się na mojej stronce pojawiło, że będzie :D

noo, to teraz potwierdzam to co poiwedziałam poprzednio... Bosco został bardzo powaznie postrzelony :)

ocenił(a) serial na 10
_Agnieszka_

popatrz opowiem ci: ;D
na koniec 5 sezonu bratowi od Bosca ucieto glowe, bo byl zamieszany w narkotyki i zaczal sypac (wlasnie on byl w mafii tego Pana, ktorego zabila Yokas).
Na pogrzebie miala wybuchnac bomba, ale nie wybuhla.
Mama od Bosca dostala zawalu i oni wszyscy pojechali do szpitala, bo niektorzy byli ranni.
Ten szef mafii chcial zabic Cruz, Bosco i Yokas.
1 odc. 6 serii:
Do szpitala przychodza ludzie tego szefa i zaczyna sie ogromna strzelanina. Bosco ratuje Faith i kladzie ja na podloge, zeby nie zostala podtrzelona.
Davis i Cruz strzelaja do tych ludzi. Po chwili Faith orinetuje sie, ze Bosco ma postrzelona twarz i i 3 kulki w klatce. Porobuje mu pomoc, ale w szpitalu sa ciegle ci zli ludzie. Pozniej jak juz wszystkich pozabijali, to Faith robila mu sztuczne oddcyhanie, bo nie oddychał. Cruz i Faith wziely na na sale szpitalna i lekarze mu zaczynali pomagac. Bosco jest w stanie krytycznym, ale przezyl operacje...
wzruszyla mnie scena przy operacji jak lekarze mowili:
"ma krzyzyk na szyji? Niech kapelan bedzie w pogotowiu..."
Obecnie Bosco jest w spiaczce

masz, juz dziala :)
poczytaj sobie :D

ocenił(a) serial na 10
elane

a możesz zapodać adres tego forum?? Oczywiście jeśli to nie kłopot. Też bym sobie poczytała...Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
elane

jestem niezmiernie wdzięczny za odpowiedź, bo oglądam teraz BR i strasznie mnie martwiła nieobecność Bosca ... hmm ... jak się nie mylę to nawet nie pokazują go w czołówce, czy to oznacza, że już go nie zobaczymy :( ... mam nadzieję, że wyjdzie ze śpiączki i że wszystko będzie dobrze

teraz jeszcze jedno pytacie odnośnie Cruz - dzisiaj ja aresztowali, i jak mniemam, że jest to związane z całą to sprawą z ta mafią, z tym, że ona zabiła tam kogoś ... a czy to przypadkiem nie Yokas zabiła kogoś

cholera ... tak to już jest z niektórymi serialami, przegapisz kilka odcinków i już wszystko się miesza :/

derrek

To nie Cruz go zabiła ale Yokas. Ale z racji swojej reputacji, podejrzenia padły na Cruz. Z tego co się orientuje Yokas się przyzna do morderstwa i Cruz zostanie zwolniona z aresztu.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Aeryn

http://www.ostrydyur.fora.pl/viewtopic.php?t=54&start=0 [www.ostrydyur.fora.pl/v ...]

tu masz adres do tego topicu :)
to jest forum Ostrego Dyzuru, ale w Hyde Parku zalozylismy sobie tmat o TW :)
ja mam nic elane :D
have fun ;]

ocenił(a) serial na 10
derrek

nie martw się wróci, a nie wiem dlaczego nie zauważyłeś go ale jest w czołówce ...A co do Cruz to było tak...
Cruz domyśliła się kto sprzedawał informacje mafii(Yoshi) i pojechała z nim do tego Manna żeby go aresztować...niepostrzeżenie w ich ślady poszła Yokas...Cruz zakuła w kajdanki Manna i już miałą go aresztawać gdy w pewnej chwili rozległy się strzały...Yokaz zastrzeliła z zimną krwią Manna gdyż była przekonana że Bosco nie przeżyje a w sumie to że już nie żyje...Chciała go pomścić ...W kolejnym odcinku Cruz tuszuje ślady...zdejmuje kajdanki Mannowi i podrzuca nóż( który zabrała wcześniej ze szpitala) Gdy przyjeżdża policja Cruz mówi, że Mann chciał ją zabić (właśnie tym nożem)ale Yokas ją uratowała( Yokas chciała się przyznać do tego co zrobiła ale Cruz jej nie pozwoliła) i dzięki temu Yokas nie poszła siedzieć...A jeszcze później okazuje się że Yokas dostaje awans na detektywa za uratowanie Cruz(i jakieś jeszcze tam zasługi) a Cruz jak to było w dzisiejszym odcinku została aresztowana...jak wiemy za coś czego nie zrobiła...
jak ktoś zrozumie to co napisałam to brawo...:-):D

ocenił(a) serial na 8
Joanna22

Cruz to jest jednak spoko babka
zawsze o tym wiedziałam

ocenił(a) serial na 10
Kasiek_haz

zgadzam sie, zobaczycie jutro co Cruz przezyje w tym wiezieniu ;|

ocenił(a) serial na 10
elane

no to będzie niezłe aż mi się jej szkoda zrobiło no ale czekajcie do jutra... jutro w ogóle jest jeden z ciekawszych odcinków... aha Elane dzięki za link:*

ocenił(a) serial na 10
Joanna22

cholera ja tez nie wiem czemu nie zauważyłem Bosco w czołówce, dziś się przyjże dokładnie - być może to wina podjaranie przed każdym odcinkiem, bo to jest jeden z moich ulubionych seriali :D

dzięki za linka elane :)

ja też zgadzam się z wami co do tego, że Cruz jest spoko, od początku jak się pojawiła w serialu wiedziałem, że pod maską zdziry kryje się wpożo babka, podobnie jest z Bosco - pod maską maczo jest wpożo gościu ... Cruz i Bosco to moim ulubieni bohaterowie.

już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka, który już za kilka godzin

ocenił(a) serial na 10
derrek

chcecie wiedziec coś o Brygadzie Ratunkowej ? Piszcie do mnie na gg a wam wszystko powiem :P
gg 1008340
Mega fan Third Watch (Mam juz połowe odcinków Brygady na kompie :D)