A wiec to juz koniec serialu:(:(. Co sadzicie o tym serialu? Które odcinki podobały wam sie najbardziej i które postacie? Ja uwielbiam Bosco i Ty'a jako policjantów. Jako sanitariusz najlepszy byl wg. mnie Carlos a ze strazakow Jimmy który niestety w 6 sezonie juz nie gral. Mam nadzieje, ze beda lecialy powtorki. Napiszcie swoje opinie. Pozrdrawiam!
popłynly mi lzy na koniec. zaskoczenie dla mnie calkowite ze to juz koniec. mam wszystkie sezony na plycie, ale to juz nie bedzie to samo. bede wracac do ulubionych odcinków. lepiej ze teraz sie skonczylo a nie za jakies 10 sezonow, gdzie wszytsko mogloby sie stac jak moda na sukces. zakonczenie bylo super. co do postaci to uwazam, ze Alex była najbardziej oryginalną postacią, choć skonczyla tragicznie. jak wielu bohaterów pracowała całym sercem, ale to byla jej pasja, zycie. pokazala ze dla Kobiety nie ma barier nie do pokonania.
Mi tez na koncu filmu poplynely lzy. Byl i jest to najlepszy serial film jaki kiedykolwiek ogladalam. Brygada Ratunkowa odmienila moje zycie. Jestem wielka fanka Bosco i Cruz :)