Moją ulubioną bohaterką jest Maritza Cruz. Gdzieś doczytałam, że w ostatnim odc. zostaje uwięziona w płonącym budynku. Ale nigdzie nie pisze co się z nią dzieje dalej. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się kończy ten odc. ? Przeszukałam już wszystkie str. i nic, a ciekawość dosłownie mnie zżeraz i nie wytrzymam do czasu jak TVN będzie emitować ten odc. Z góry dzięki za pomoc.
Jeżeli naprawdę chcesz wiedzieć to napisze(ja żałuje, że je poznałam) ale Ci co nie chcą wiedzieć zakończenia to niech dalej nie czytają.........
Cruz udaje się wydostać z płonącego budynku...Wie kto stał za zamachami na 55 posterunek(Marcel) więc razem z Bosco postanowili dopaść tego typka...Pojechali do budynku w którym znajduje się siedziba szefa mafii(Marcel) czy jakoś tak...Cruz każe Bosco zostać na zewnątrz i w odpowiednim czasie poprosić o wsparcie ..Sama wchodzi do budynku i po krótkiej rozmowie z tym gostkiem (za pomocą ukrytych w kurtce 2 granatów)wysadza siebie i cały budynek w powietrze...Taki to był koniec odważnej Cruz...:(
Pozdrawiam
Dzięki za informację. Nie powiem bym była zadowolona z takiego zakończenia - wręcz jestem wściekła.
Pozdrawiam
glupio zakonczyli jej watek.
ale Cruz mialam raka i i tak wiedziala, ze umrze w najblizszym czasie.
wolala wiec zginac z honorem, ratujac ludzi od mafii
dokładnie miała raka więc poświeciła swoje życie ...czy dobrze kwestia dyskusyjna...ale podobno jak byłaby 7 seria to mieli uśmiercić Bosca (miał uratować komuś życie) a o Cruz nic nie mówili pewnie też by umarła bo coś było mówione o tym, że chciała opuścić serial....także mi odpowiada takie zakończenie chociaż widzieć jej nazwisko na nagrobku to było dziwne aż się łezka w oku zakręciła...Pozdrawiam
Bosca tez chcieli uśmiercić????????
sadyści
a Cruz kiedy się dowiaduje, że ma raka???
No więc tak... motyw choroby Cruz (a dokładniej ujawnienia co to za choroba)jest bardzo przeciągany...najpierw coś lekarze podejrzewają już w odcinku "The Other "L" Word" następnie w "The Revalations" okazuje się, że jest to poważna choroba...Z kontekstu różnych scen można się już domyślić co jej naprawdę dolega takich jak np. w "Too Little, Too Late" Ale nazwa choroby nadal nie pada...Ostatecznie Cruz wyznaje jakiemuś gościowi w "Welcome Home", że ma białaczke...SMUTNE :(
Tylko nadal zastanawiam się czy Santiago wiedział już o tym wcześniej czy nie....Bo ja jeszcze nie oglądałam nowych odcinków jedynie z tego co czytałam ze streszczeń na oficjalnej zagranicznej strony no i oczywiście polskiego forum.. Mógłby ktoś napisać czy Santiago wiedział wcześniej o jej białaczce tzn. czy mu powiedziała osobiście...Pozdrawiam
nie pamietam, on sie chyba domyslil...
BOSCA NIE MIELI UMSMIERCIC!
Bosco powiedzial, ze odejdzie z serialu po 6 serii.
A ze serial sie konczy na 6 serii, to zakonczyli jego watek dobrze.
W 15 odc. 6 serii Bosco wyzanaje, ze slabo widzi na 1 oko i nie potrafi juz strzelac. Ale potem zdrowieje itp.
Wiec z tym okiem mieli to przeciagnac i Bosco nie mial juz worcic do policji, wiec gdzies wyjechal. I tak mieli zakonczyc jego watek.
Ale, ze okazalo sie, ze bedzie 6 serii, wiec wszystko skonczylo sie gites ;]
No to ja nie wiem, słyszałam, że miał zginąć właśnie przez jego kiepski wzrok na jakiejś policyjnej akcji...także są różne wersje a w sumie to nie zostało oficjalnie ujawnione(pierwotne) zakończenie tylko domysły ludzi...Ale w jednym to na 100% się zgadzamy ZAKOŃCZENIE BYŁO SUPER! Mi takie odpowiada no chociaż mogli go awansować, ale tak też może być ;)
podoba mi sie zakonczenie co do wszystkich sob, no oprczo Cruz.
Myslala, ze jednak sie wylezczy i dalej bedzie takim zajebistym policjanetem.
Jeszcze sadzilam, ze Bosco moze se znajdzie dziewczyne, a tu to zostala w domyslach ;D
Ale ogolnie, fajie zakonczyli serial :)
A piosenka ktora leci na samym koncu ostatniego odcinka Brygady ratunkowej, leciala w 1 oscinku Third Watch :)
Musze powiedziec, że wielka szkoda, że jest tylko 6 sezonów... bo z tego co tak czytam pobierznie te Wasze wypowiedzi, to wnioskuję, że własnie etraz 6 leci na TVNie... straszna szkoda...
ale za niedługo skończa się wszelkie domysły i się na pewno zobaczy co się stanie z Bosciem na końcu no i wogóle ze wszystkimi bohaterami, nie ;)
NIc nie chce wiedzieć teraz, wszystko chce sama zobaczyć :)
Ale trzeba będzie zwrócić uwagę na ta końcxoa piosenke :)
Aha, btw to chciałam powiedzieć, że ja Cruz niieeeeeee lubię... grrr!
ajalubie Cruz :)
kiedys nie lubilam, a teraz bardzo lubie :)
masz:
popatrz opowiem ci: ;D
na koniec 5 sezonu bratowi od Bosca ucieto glowe, bo byl zamieszany w narkotyki i zaczal sypac (wlasnie on byl w mafii tego Pana, ktorego zabila Yokas).
Na pogrzebie miala wybuchnac bomba, ale nie wybuhla.
Mama od Bosca dostala zawalu i oni wszyscy pojechali do szpitala, bo niektorzy byli ranni.
Ten szef mafii chcial zabic Cruz, Bosco i Yokas.
1 odc. 6 serii:
Do szpitala przychodza ludzie tego szefa i zaczyna sie ogromna strzelanina. Bosco ratuje Faith i kladzie ja na podloge, zeby nie zostala podtrzelona.
Davis i Cruz strzelaja do tych ludzi. Po chwili Faith orinetuje sie, ze Bosco ma postrzelona twarz i i 3 kulki w klatce. Porobuje mu pomoc, ale w szpitalu sa ciegle ci zli ludzie. Pozniej jak juz wszystkich pozabijali, to Faith robila mu sztuczne oddcyhanie, bo nie oddychał. Cruz i Faith wziely na na sale szpitalna i lekarze mu zaczynali pomagac. Bosco jest w stanie krytycznym, ale przezyl operacje...
wzruszyla mnie scena przy operacji jak lekarze mowili:
"ma krzyzyk na szyji? Niech kapelan bedzie w pogotowiu..."
Obecnie Bosco jest w spiaczce
Tak, to jest ostatnia seria - 6.
Na TVN wlasnie ona leci.
Jutro bedzie 5 odcinek jak sie nie myle :)
ja jej nie lubiłam, nie lubie i chyba lubic nie bede :P jest dla mnie zbyt pewna siebie, zbyt zadziorna no i trochę *** heheh :)
eee, jutro chyba będzie 7 odcineczek :)
hehe, no własnie chyba zauważyłam :P dziwiła,m sie do kogo to mówisz, ale nie chciałam się czepiać,b o nie czytałam Waszych postów dokładnie, dla tego nie byłam pewna, czy może tkoś o to prosił ;)
eee ta, jest super policjantka, ladna i ma fajny akcent ;]
kiedys mnie strasznie wkurzala, a jak obejrzalam odcinki to stierdzilam, ze jest swietna :)
tak jutro jest już 7 odcinek czyli końcówka najlepsza...hehehehe Bosco łejk ap!
A ja tam Cruz lubiłam od zawsze :)
Pierwszego odc. 6 sezonu nie widziałam, zaczełam ogladać od momentu jak Cruz wymyślała historyjkę - dlaczego Yokas zabiła typa w basenie :p
heh, wg mnie to Cruz wcale nie jest ładna ;P jedyne co, to figure ma niezłą ;)
Skoro tak fajnie opowiadacie poszczególne odc. To czy ktoś mógłby streścić dzisiejszy - była jakaś awaria i nie miałam telewizji przez cały dzień.
Pozdrawiam
zaglądnij do tego tematu... bo tam własnie ,niej więcej opisałam :P
http://www.filmweb.pl/Topic?id=355107#683340 [www.filmweb.pl/Topic?id ...]
A wracając do tego czy Cruz jest ładna czy nie. To moim zdaniem napewno wiedzie prym wśród tamtejszych policjantek - no nie powiecie mi przecierz, że Yokas jest ładniejsza ? No jeszcze ładna jest ta ......... no właśnie jak ona się nazywa ? - nazwe ją "kret" - to ta co zdradziła Cruz.
Nie wiem może i "szczur" ale na ogół na policjantów pracujących dla wewnętrznego mówiło się "kret". Tak przynajmniej mi się zdaje.
Pozdrawiam
a no i może.. a wracając do Cruz to ja też uważam, że jest ładna a to że jest pewna siebie to dla mnie jest zaletą...początkowo jej nie lubiłam ale później się to zmieniło.. W porządku babka... a już to, że ratuje tyłek Yokas mimo że się nie lubią....ukłony dla tej pani...Cruz po prostu wymiata
pozdrawiam
W pełni się z tobą zgadzam. A glina musi być pewny siebie - jak jest taki dup.... to zar, dwa zginie.