PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98285}

Brygada ratunkowa

Third Watch
1999 - 2005
7,6 3,1 tys. ocen
7,6 10 1 3054
Brygada ratunkowa
powrót do forum serialu Brygada ratunkowa

Czy może ktoś mi strescić dokładnie dzisiejszy odcinek Brygady ratunkowej, bo niestety nie mogłam obejrzeć.Z góry dziękuje

ocenił(a) serial na 8
sara76

Yokas i Miller próbowali wydusić z tego psychopaty, gdzie zostawił tą dziewczynę. Znczy się tak głównie to Yokas próowała :P To zajęło sporą część odcinka. A poza tym: Finney został pochwalony za swoje bohaterstwo, Carlos musiał zostać w szpitalu na badaniach, bo doktorek który go przyjął( taki uroczy Murzynek :) ) jak się dowiedział, że to nie jest jego pierwszy uraz głowy, to koniecznie kazał mu zostać i zlecił badania, Davis znalazł u Sashy zdjęcie noża, którym rzekomo ten szefuńcio mafii, o którym mowa była w porzednich odcinkach, próbował zabić Cruz. No, a wracają do sprawy tego psyhcopaty, to oczywiście w końcu udało im się wyciągnąć od niego wiadomość gdzie jest dziewczyna. Otóż: Yokas cały czas podawała mu która jest godzina... tylko, że śprytna podawała ją z wyprzedzeniem, żeby koles myślał, że to 'już czas'. No i w końcu, kiedy 'przyszła' godzina smierci tej dziewczyny, on wygadał Millerowi gdzie się znajduje. Wtedy szybko pojechali tam i ją uratowali :)
To chyba tyle ;)

Sorki, ze tak troszkę chaotycznie :P

ocenił(a) serial na 10
_Agnieszka_

NO i jeszcze to, że Cruz została aresztowana, za zabicie Donalda Manna...

ocenił(a) serial na 8
Joanna22

o własnie... wiedziałam podczas pisania, że tym musze zakończyć... no i w końxu zapomniałąm :P

Joanna22

A ja tego nie widziałam :(
Mam nadzieję, że obejże odc. kiedy ją wypuszczą.

ocenił(a) serial na 10
Aeryn

nie martw się, oglądaj dalsze odcinki a na 100% nie przegapisz...hehehehe Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Joanna22

Chcecie mieć możliwosc sciągania odcinków TW z internetu ?
Piszcie do mnie na gg 1008340 a wyjaśnie wam to wszystko i podam linki gdzie mozecie sciagac WSZYSTKIE odcinki THIRD WATCH
(jedynym problemem jest brak napisów do nich-odcinki z oryginalnym językiem czyli angielskim)
Pozdrawiam