Od niedawna jestem Fanką serialu, ale chciałabym wiedzieć o nim jak najwięcej. Liczę na Waszą pomoc. Po pierwsze: chciałabym wiedzieć czy Bosco i Faith kiedykolwiek łączyło coś poza przyjaźnią oraz z kim Faith była w ciąży, kiedy robiła aborcję (z Fredem?) no i kiedy miała ona raka piersi i po jakim wypadku w pracy miała paraliż? Po drugie: czy znacie jakieś fajne stronki o TW??? Takie, na których będą jakieś fajne tapetki, a może jakieś inne multimedia (np. moje ukochane, tzw. music videos)??? Bardzo Was proszę o szybką odpowiedź!!! Dodam, że moją ulubioną bohaterką jest M. Cruz. Żal mi jej było kiedy chorowała na białaczkę, ale sądzę, że fajnie pociągnęli ten wątek, zwłaszcza podobał mi się pocałunek Cruz i Bosca. Czyżby pani sierżant zatęskniła za Bosciem i zrozumiała, że nie warto było się z nim rozstawać??? Tak czy siak Cruz&Bosco to moja ulubiona para z serialu. Szkoda, że się rozstali, a tak swoją drogą to w jaki sposób??? I jaki był powód???
Świetna , rozwijająca się polska strona o TW
http://www.third-watch.1l.com/
i forum
http://www.brygadaratunkowa.fora.pl/ [www.brygadaratunkowa.fo ...]
tu znajdziesz wszystkie odpowiedzi i linki jakich szukasz.. Miłego szperania pozdrawiam papa
No właśnie powiedzy, że stronka jest fajna, ale niestety nie ma tam odp., bo opisy bohaterów są bardzo ograniczone... Już sprawdzałam. W takim razie może mi ktoś odpowie ;) ? Byłabym wdzięczna, bo ciekawość mnie zżera...
1.„chciałabym wiedzieć czy Bosco i Faith kiedykolwiek łączyło coś poza przyjaźnią?” -nie nic więcej ich nie łączyło poza partnerstwem i przyjaźnią w pracy
2.„z kim Faith była w ciąży, kiedy robiła aborcję?” no pewnie, że z Fredem...
3.„kiedy miała ona raka piersi?” to było w 3 sezonie
4.„i po jakim wypadku w pracy miała paraliż?”- paraliż był po tym jak Cruz postrzeliła ją podczas pewnego „zamieszania” w którym udział mieli Bosco Cruz Yokas i Nobel(oglądaj teraz ostatni odcinek na TVN7 a wszystkiego się dowiesz J)
5.„czy znacie jakieś fajne stronki o TW???” tak .... www.thirdwatch.net www.boscorelli-yokas.com to są największe (oczywiście oprócz polskiej którą podaliśmy wcześniej)
„Szkoda, że się rozstali, a tak swoją drogą to w jaki sposób??? I jaki był powód???” cała sytuacja wynikła po postrzeleniu Yokas przez Cruz( Yokas pomagała Bosco w pewnej sprawie) to będzie w 5 sezonie... jak pewnie już wiesz( jeśli jesteś fanką Cruz) miała ona niekonwencjonalne metody działania, rozprawiania się z bandziorami które często były w sprzeczności z prawem, kłamstwa itp.. to zaczęło się nie podobać Bosco, i tak chciał on wyjaśnić pewną sprawę w którą znowu była zamieszana Cruz ...( tu znowu ostatni odcinek na TVN7 )... i tak już jakoś poszło że razem już nigdy nie byli... czy nadal coś do siebie czuli(czy w ogóle czuli) rzecz dyskusyjna... Pozdrawiam Mam nadzieje że wyjaśnienie pomogło...
Wielkie, wielkie dzięki za odpowiedzi :) Teraz wiele rzeczy stało się dla mnie bardziej jasnych ;) THX :*