Brygada ratunkowa

Third Watch
1999 - 2005
7,6 3,1 tys. ocen
7,6 10 1 3058
Brygada ratunkowa
powrót do forum serialu Brygada ratunkowa

nie tak źle.

ocenił(a) serial na 8

mimo beznadziejnego oświetlenia, przez które chwilami nie widać twarzy aktorów, serial przyjemnie sie ogląda. ;)

ocenił(a) serial na 10
Sate

chyba ogladasz telewizor w słońcu ze tak widzisz.Ja mam wszystko dobrze.
A jezeli są takie sceny ale raczej nie ma a jak juz sie zdarzą to raczej bardzo rzadko i są specjalnie tak robione a nie na odpieprz.

ocenił(a) serial na 8
Sate

jeszcze nie spotkałam się z filmem, przez który nie widać twarzy! No chyba, że w zupełnej ciemności. bo film o dobrym budżecie nie ma takich probelmów.
a w tym filmie widać definitywnie, ze to jest sprawa złego oświetlenia. może nie zwróciłeś na to uwagi, ale ja tak :P

ocenił(a) serial na 10
Sate

może dlatego że ten serial jest w pewnym sęsie realny.
Nie ma tam bajek ze ktos skacze z 5 piętra i żyje dalej albo ze ktos dostaje 20 strzałami i biegnie dalej.
Tam giną ludzie (jak i w serialu,jak i przedstawiana jest śmierc prawdziwych ludzi) -mam na mysli odcinki o 11.09.2001 kiedy to 2-3 odcinki były w całosci poświecone ofiarom tego zamachu.
Po drugie ojciec Alex Taylor w serialu ginie pod wierzami world trade center i naprawde tak sie stalo...jej ojciec był strażakiem i naprawde zginął w tych zamachach...to sprawiało napewno dużą trudnośc Alex która w filmie musiala to takze pokazywac...
A co do oświetlenia to do tego serialu to pasuje...nie ma tam wielu efektów specjalnych czy przesączenia światłami czy super wystrojów czy cos takiego.To sprawia ze ten serial jest bardzo podobny do naszego życia...które nie jest kolorowe jak tęcza.
Za to Kocham ten serial

ocenił(a) serial na 10
semir444_Bosco

Semir444 zgadzam się z Tobą w 100000% Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Sate

ke? temat i atmosfera filmu, nie ma nic do kiepskiego oświetlenia!

ocenił(a) serial na 10
Sate

hehe nie wiem czemu sie tego tak czepiasz bo mi to nie przeszkadza.Nawet nie zauważam tego o czym piszesz.Serial to serial ale ok jak chcesz to dobra serial ma słabe oświetlenie *

*ale nie u mnie :P