chyba takiego serialu jeszcze nie było w pl tv . Serial naprawdę potrafi zaskoczyć, czasem akcją a czasem jej brakiem. Gorąco polecam.
ooj od ostrego dyżuru było wiele lepszych. ER jest fajny, ale nie róbmy z niego niewiadomo czego. Moim skromnym zdaniem Third Watch jest fajniejszy od ER. Ale moge wymienić wiele innych seriali.
no co wy!
ER jest na pozmiomie Third Watch :)
oba seriale maja strasznie szybko akcje i sa supeer! :D
Pewnie ;] Ale wiecie, ja nie porównuje ER do TW, bo to nie ma sensu :P I tak kocham obydwa seriale tak samo ;)
JAK DLA MNIE NIE MA LEPSZEGO SERIALU NIŻ BRYGADA CHOĆ OSTATNIO OGLĄDAM "GOTOWE NA WSZYSTKO" ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z NUDÓW:) PRZYZNAM ŻE WOLE JE NIŻ "OSTRY DYŻUR"
Taaak, jak dla mnie ER jest nieporywnywalne do TW. ER bardzo lubie, jednak nie ma tam takiego miejsca dla pacjentow, jak w TW, dlatego wole TW, bo jest to bardziej serial obyczjowy, a tempo akcji jest ogromne takze :) I dlatego dziwie sie, ze TW skonczylo sie na 6 sezonach, a ER nadal kreca... Debile ;p Kompletnie sie w tej Ameryce nie znaja :D xD
No cóż, wspomnę tylko, że oba seriale są tego samego producenta. O czymś to chyba świadczy.