BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

oto przykład ładnej brzyduli.przecież ona wcale nie była brzydka!!!prawie w ogóle jej nie oszpecili w tym serialu!nie umywa się nawet do wersji kolumbińskiej.tamta Betty to było coś:)pozdrowienia dla fanów prawdziwej brzyduli:)

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

no wlasnie - nawet w amerykanskiej ugly betty brzydule gralo takie skrzyzowanie mongola z niemiecką sztangistką

użytkownik usunięty
bishop_filmaniak

ja bym powiedziała że w pierwszych odcinkach była brzydka...bo te włosy, okulary i ta jej niezgrabnośc natomiast w późniejszych odcinkach - już przed samą metamorfozą wyglądała naprawdę bardzo ładnie ! O wiele lepiej niż po tej całej nieudanej przemianie.

ocenił(a) serial na 8

Ou dżisas , wy naprawdę sądzicie , że brzydula była ŁADNA ??? Mi trudno było na nią patrzeć !

użytkownik usunięty

Bo u nas nie chodziło o to żeby z brzyduli robić maszkarona o szpetnych rysach, tylko nierozgarniętą, niezorientowaną w świecie mody, nie przywiązującą wagi do wyglądu, skromną, nieśmiałą i prostą dziewczynę ze wsi. To wystarczy do stworzenia brzyduli i szczerze powiedziawszy...podoba mi się nasze podejście do tego tematu. Ludzie właśnie takich osób czepiają się najczęściej, a nie...szpetnych genetycznie.;)

ocenił(a) serial na 10

w tym poczatkowych odcinkach była brzydka ale pozniej jakos w odcinkach jak juz miała zwykła grzywkę to wyglądała lepiej i w pozniejszych odcinkach już coraz lepiej wyglądała.