BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

no po prostu nie mogę patrzeć jak Marek z nią tak pogrywa...
ona myśli że on ją tak lubi (te jej myśli które słyszymy) a on się zmusza żeby z nią być. straszne :)

klekipetra

Marek lubi Ulę:), może nawet coś więcej czuje ale jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy:) W jednym z odcinków wyzna jej że nie kocha Pauliny:)

ocenił(a) serial na 8
sarah496

A ja bym wolała żeby Marek był z Pauliną. Ulka za bardzo mu się narzuca.

ocenił(a) serial na 10
klekipetra

ja tam wole żeby był z Brzydulą.
ta Paulina to nie pasuje do Marka;)
a brzydula poprostu zakochana jest w Marku
heh ale napewno Ula nie bedzie z maciekem:)
Aa Seba jest boski

ocenił(a) serial na 5
angelikakotek5

Ula wcale się Markowi nie narzuca. Ona po prostu się w nim zakochała. A Marek sam mógłby wykazać się trochę, bo na razie jakoś nie zachowuje się jak przyjaciel, a w którymś odcinku wyraźnie powiedział Ulci, że są przyjaciółmi, no to chyba to go do czegoś zobowiązuje. A Paulina w ogóle do Marka nie pasuje. Ciągle, ale to ciągle jest zazdrosna o byle co, nawet jak nie ma o co, a Marek i ona ostatnio nie przypominają narzeczonych, co jedynie kłótliwych kumpli ;)). Paulina jest zbyt snobistyczna, żeby być z Markiem, powinna zrozumieć, że nie tylko o wygląd chodzi, ale o wnętrze, co przede wszystkim ;)))

marcia91

a mnie ostatnio Ulka wkurza :/
niby mądra dziewczyna a taka naiwna i wystarczy że Marek palcem kiwnie a ona leci na każde zawołanie (wystawiając przy tym do wiatru swoich przyjaciół, a tak sie nie robi! no bez przesady!) jak ćma do ognia, Ala miała racje :/

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

Tak już jest, jak jest się w kimś mocno zakochanym. Zrobi się wszystko,
żeby tylko z tą osobą być...