BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

W nowym Tele Tygodniu było o tym co zobaczymy w 2010 roku . W kontynuacjach była Brzydula i pisało że już trwaja pracę nad nową serią.Moim zdaniem nie powinni ciągnąć tego aż tak długo.

ocenił(a) serial na 10
Johny999

Czy ta informacja znajduje się w najnowszym TT?

Johny999

Tak w dzisiejszym numerze......................................................................

Johny999

Tak w dzisiejszym numerze

ocenił(a) serial na 8
Johny999

cytuję z tele tygodnia: ,,PONOĆ już trwają przygotowania..." słowo "ponoć" nie oznacza na 100%

ocenił(a) serial na 10
filmaniak_1042882

ja czytalam w ŚS , wywiad z Julią Kamińską i ona powiedziała, że słyszała, że TVN wykupił dalsze odcinki brzyduli i być może będzie kontynuacja. Ale ona o niczym nie wie. ( bo jak zwykle nic na pewno nie może powiedzieć )

informalgirl

Obejrzałabym drugą serię, ale Kamińska w roli pięknej Uli jest tak irytująca, że aż mnie trzęsie;/

e_w_a_

No i po co to ciągnąć? Nawet jeżeli powstanie kolejna seria ,to zapewne zniszczy całą fabułę. Chodzi o to ,że jak pociągnom wątek Marek&Ula , ślub itp. to będzie nudno i BEZ SENSU ,więc nie ma takiej potrzeby...
Macie Majkę i cieszcie się z Majki:) Mnie np. pierwszy odcinek się spodobał.

e_w_a_

Kurcze ,co ja napisałam!
Chciałam napisać ''pociągną'' ,przepraszam za błąd:)

aneta99_7

e w a, zdecydowanie się z Tobą zgadzam: na początku Kamińska (jeszcze jako prawdziwa brzydula) grała naturalnie, wszystko ładnie pięknie i nawet mi się podobało, ale jak już ją zrobili ładną, to te jej sztuczne uśmiechy wywoływały u mnie dosłownie odruch wymiotny! Sorry, że tak to nazwałam, ale taka prawda :P, już na nią nie mogę patrzeć!!! Naprawdę to był świetny serial, ale też raczej nie widzę sensu, żeby go dalej ciągnąć, bo jedynie mogą zepsuć efekt końcowy ;].

ocenił(a) serial na 9
Asia_Pisarka

Kobiety... zobaczą ładną dziewczynę i już jej nie lubią :D

A tak na serio to ja bym chciał zobaczyć kolejny sezon o ile jest jakaś dalsza fabuła, ja nie mam pojęcia co można wycisnąć z tego serialu na kontynuację, ale jak zrobią to zobaczymy. W każdym razie bardzo prawdopodobna jest kontynuacja, oglądaliście ostatni odcinek? Nie wygląda Wam to na taki... niedosyt, nie wszystko pokazali na co czekali widzowie. Tak więc pierwsze kilka odcinków mogą nakręcić bez problemu, reakcja rodzeństwa Febo, modelek, Seby... ? :D

Czego Wy oczekujecie w kontynuacji?

ocenił(a) serial na 6
bagoniq

No właśnie ja też z jednej strony nie chcę żeby robili z tego takiego ,,tasiemca" ale z drugiej czuję straszny niedosyt. Nie chodzi o to żeby ta seria była jakaś długa, wystarczyłoby nawet kilkanaście-kilkadziesiąt odcinków :)
Fajnie byłoby trochę nacieszyć się szczęściem bohaterów a tutaj nie było niestety takiej okazji...

ocenił(a) serial na 8
mychetka

Jestem za kontynuacją. Wprawdzie nie mam pomysłu co w niej miało by być, ale to nie moja praca :-))

ocenił(a) serial na 6
sonnchen

zróbmy najlepiej z brzyduli modę na sukces :/

ładnie się skończyła i po co to ciągnąć? dla lania wody? haha

bagoniq

To nie jest tak, że jest ładna i dlatego jej nie lubię :D. Po prostu wkurza mnie jej gra aktorska... :P
A co do kontynuacji serialu, to oczywiście czuję pewien niedosyt, bo chciałoby się zobaczyć np. ślub Uli i Marka. Ale też nie wiem, co oni dalej wymyślą: byle by się z tego nie zrobił tasiemiec, pełna sielanka i szczęśliwe życie bohaterów... Albo znowu się będę denerwować, bo Marek i Ula ciągle będą się kłócić, wracać do siebie itp. itd. :P

Johny999

Moim zdaniem ciągną to dla zysków. Powinni puścić tą oryginalną kolumbijską.

ocenił(a) serial na 6
Johny999

,,Moim zdaniem ciągną to dla zysków."

Wydaje mi się, że w gospodarce wolnorynkowej każdy serial robi się dla zysków ;)

użytkownik usunięty
Johny999

A np. mogli by nie wykupywać ( po co płacić ) tego serialu i zmienić nazwę np. na "Ula" i kręcić po swojemu ?

ocenił(a) serial na 1
Johny999

TVN mógłby przeznaczyć pieniądze, które wyrzucają na te swoje produkcje, na fundację "nie jesteś sam".

ocenił(a) serial na 7
Lu_0

Ja bardzo bym chciała zobaczyć kontynuację, ale trochę się boję, że to zniszczy cały serial. Tak w ogóle to moim zdaniem 'Brzydula' jest najlepszym z emitowanych polskich seriali, bo nie jest żałosna (jak na razie...) jak np. 'Na Wspólnej' (nie uwłaczając fanom [: ). Wydaje mi się, że nie jest to banał: prawdziwe, życiowe problemy są przedstawione w sposób nietrudny do przełknięcia i wszystko jest jasne.

Jeśli chodzi o 'Majkę' to jak na razie jestem na 'nie'. Gra aktorów nie przypadła mi do gustu, a gość, który gra 'Ciacho Numer Jeden' nawet nie jest przystojny. Uważam, że akcja zbyt szybko zaczęła pędzić jak szalona. Sądzę też, że TVN próbuje skopiować ten sukces, którym stała się 'Brzydula'. Niestety, nie wychodzi im to najlepiej. Moim zdaniem 'Majka' nie jest choć w połowie tak dobra jak historia Uli. No, ale fakt faktem, że na początku chyba nikt się nie spodziewał, że 'Brzydula' osiągnie taki wysoki poziom popularności.

Jeśli chodzi o Ulę po przemianie... No, nawet sama Julia Kamińska powiedziała, że dużo lepiej czuła jako brzydka Ula. Ja nie uważam, żeby gra aktorska Julii uległa jakiejś wielkiej zmianie, za to wydaje mi się, że zmienił się charakter Uli Cieplak. Przedtem była taka miła, uległa, bezbronna, niewinna, nieśmiała, rozpływająca się na sam widok Marka i kompletnie nie pasująca do Wielkiego Świata. Teraz stała się częścią tego świata, jest bardziej pewna siebie i twardo stąpająca po ziemi (sami pewnie nieraz zauważyliście, jak umiała nieraz odszczeknąć się Paulinie. Przedtem Ula się jej bała, a teraz potrafiła stanąć z nią do walki i zwyciężyć). Myślę, że poprzednio Ula miała jakiś taki swój specyficzny urok, który utraciła. Te maślane oczy, jakie robiła przy każdym spotkaniu z Markiem - chyba wszyscy to pamiętamy ;] Sądzę, że wraz ze zmianą osobowości Uli, zmienił się także serial...

Ale wracając do tematu: bardzo chciałabym, żeby zrobili kontynuację. Tak jak już wspomniano, też chciałabym zobaczyć szczęście bohaterów i móc się nim nacieszyć. ;)
Co do tego, co mogliby pokazać w następnym sezonie... Może Aleks i jego rezygnacja albo coś takiego? Nie wiem, nie znam się na tym =D Pożyjemy, zobaczymy...

ocenił(a) serial na 7
bones1995

ale się rozpisałam... sorry ;D

Johny999

Chcielibyście żeby powtórzyli Brzydulę kolumnijską oryginalną??????????????????????????

ocenił(a) serial na 1
Johny999

Nie wiem czy ludzie o tym serialu nie zapomną nawet po tak krótkiej przerwie i pojawia się pytanie czemu skończyli do tego zrobili to nieco na siłę, choć ostatni odcinek był naprawdę w porządku....